Dá se DVD chránit proti kopírování?
Dá se DVD chránit proti kopírování?
Existuje možnost, jak vypálené DVD ochránit proti jakémukoli kopírování - obsah by šel pouze spustit z DVD, ale nešel kopírovat ani přesouvat?
Re: Dá se DVD chránit proti kopírování?
NEvím jistě, ale kdyby existovala tak asi nejsou nelegální kopie her, filmů atd.
To je pouze sen plesnivých starých dědků z nahrávacích společností, kteří u toho mají poluci
Pamatuj, že každá obrana se nechá vhodným útokem dobýt / zlomit / zničit a to platí například i u hradů či silové bariéry (která ještě není zatím v praxi).

Naposledy upravil(a) X dne 12 čer 2011 21:23, celkem upraveno 1 x.
Pokud by to šlo, neexistovalo by kupříkladu piráctví v počítačových hrách a softwarech...
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dá. Nahráním (ne)zajímavého obsahu.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
:) Samotarrk musí být za každou cenu vtipný 
Samozřejmě chápu, že kvůli tomu existuje warez apod., ale stačí něco jednoduchého zdarma. Spolužáci, kteří se učí s PowerPointem to snad neprolomí, ne?

Samozřejmě chápu, že kvůli tomu existuje warez apod., ale stačí něco jednoduchého zdarma. Spolužáci, kteří se učí s PowerPointem to snad neprolomí, ne?

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak se tak hloupě neptej, když ti odpověď příjde vtipná. Četl jsem ji po sobě pětkrát (několikrát v paxi použil) a nic vtipného na ní nevidím.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
No hlavně abych to prolomil já
Ale proti kroužkový ochraně (se fyzicky do média vytlačí kroužek, to se mi i Plextor kousal a šrotování minimálně 24 hodin je obvyklé) to bude sranda ...
CD Lock
cd-protect.zip

CD Lock
cd-protect.zip
Takže nic free není? Aspoň aby nešlo "kopírovat - vložit". Je mi jedno, že by to světoví hackeři prolomili během několika vteřin.
Sorry X, ale jaksi jsem tě nepochopil.
Sorry X, ale jaksi jsem tě nepochopil.
Ty 2 programy nestačí? Snad jsou to ochrany ...
CD lock by fungoval i na jiném PC? Ale stejné by to jeden otevřel, vypálil dalšímu...
Jsem snad jasnovidec? To vyzkoušej ... Ještě jsem něco našel:
Auto Run 2.6-umožňuje i ochranu disku sériovým číslem, uživatelským jménem a heslem, kompresi a šifrování uložených souborů.exe
Auto Run 2.6-umožňuje i ochranu disku sériovým číslem, uživatelským jménem a heslem, kompresi a šifrování uložených souborů.exe
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2966
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-
-
- 0
- 3035
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek