Už delší dobu mi zamrzá počítač. Průběh? Mám puštěnou hru (písničku, film, internet...) a najednou se sekne všechno včetně zvuku. Pomůže jen tvrdý restart. Stává se to někdy po půl hodině používání, někdy po 3 hodinách... Nevím, čím to je. Teploty jsou všechny na velmi dobré úrovni. Nejvíc mě štve, že se to neděje jenom v zátěži, to bych mohl zúžit výběr na vadu pár komponent, ale i bez zátěže. Tak, na co to tipujete? Budu rád za odpovědi, předem díky
PC zamrzá
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
PC zamrzá
Zdravím, tak jsem tady zase po delší době s problémem.
Už delší dobu mi zamrzá počítač. Průběh? Mám puštěnou hru (písničku, film, internet...) a najednou se sekne všechno včetně zvuku. Pomůže jen tvrdý restart. Stává se to někdy po půl hodině používání, někdy po 3 hodinách... Nevím, čím to je. Teploty jsou všechny na velmi dobré úrovni. Nejvíc mě štve, že se to neděje jenom v zátěži, to bych mohl zúžit výběr na vadu pár komponent, ale i bez zátěže. Tak, na co to tipujete? Budu rád za odpovědi, předem díky
Kdybyste potřebovali jakékoliv jiné informace, tak zjistím. Pc je na profilu.
Re: PC zamrzá
Otestuj RAM memtestem, přejdi do sekce HJT a nech si tam prověřit PC.
Just Fucking Google It!
Tez bych zkusil ramky a pote zkontroloval,jestli sou chladice pevne uchyceny....
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
Díky za tip, obdržel jsem tolik errorů, že bych si s nimi mohl vytapetovat celý pokoj
Pak naskočila na několik sekund modrá obrazovka a restart. Takže teď nám asi zjistit, který modul je špatný, že?
Vyhoď ty dvě menší a jeď na tu 2Gb, pokud OK tak jednu přidej ...> až najdeš onu.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zpět na “Problémy s hardwarem”