FIFA 11 jak dát tělo? Vyřešeno
FIFA 11 jak dát tělo? Vyřešeno
Zdravím, potřeboval bychvědět pomocí jakých kláves na klávesnici se dává tělo protihráči, jelikož mám i gamepad, který ale z neznámích důvodů funguje jen v singlu a to navíc nefunguje v aréně s hráčem .... Ale, když třeba chci hrát přes GameRanger online, tak gamepad funguje v menu, ale ve hře vůbec .. POkud by někdo znal odpověd i na tohle tak byc hbyl rád, ale potřebuji vědět, jak se dává to tělo na klávesnici
, díky moc.

Re: FIFA 11 jak dát tělo?
To nikdo nehraje FIFU? 

Tělo ve fotbale hmmmmmm zajímavé.
MB: ASRock 945GCM-S;Procesor: INTEL Pentium Dual-Core E5200;Ramky: A-Data DQVE1A16 2+1GB 400Mhz DDR2;OS: Windows 8 Profesional 32bit;zdroj: Xilence Game Edition 600W;Mechanika: PLEXTOR PX-L871A;HDD: Western Digital - WD5003ABYX; grafika: MSI R6850-PM2D1GD5; case: Midi Case WooW 736B
Pokud si nikdy fotbal nehrál, tak to nepochopíš no, to je taky zajímavé. Nereaguj, když nevíš o co gou 

Co já vím tak tělo je bodyček. Ten je ve fotbale faul. Nemyslel si souboj tělo na tělo??
MB: ASRock 945GCM-S;Procesor: INTEL Pentium Dual-Core E5200;Ramky: A-Data DQVE1A16 2+1GB 400Mhz DDR2;OS: Windows 8 Profesional 32bit;zdroj: Xilence Game Edition 600W;Mechanika: PLEXTOR PX-L871A;HDD: Western Digital - WD5003ABYX; grafika: MSI R6850-PM2D1GD5; case: Midi Case WooW 736B
Nejspíše to tělo myslí tím, jak tělo dát na postavu, aby si vybral, jaké..jestli to dobře chápu.
Sorry, ale fifu jsem nikdy nehrál.
Sorry, ale fifu jsem nikdy nehrál.
Ve Fifě jak jsem ji hrál ( FIFA 07) byl tackle defaultně namapovaný na tutéž klávesu jako střela - klávesa "D"
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Suril: On nechce napadání, ale chce poradit jak dát tělo
snippo: Já ji hraju každý den!
s tím gamepadem, nemačkáš při startu hry mezerník? Jestli jo, zkus mačkat start na gamepadu, třeba je to tím
. S tím tělem, prostě musíš sám do něho zatlačit 
snippo: Já ji hraju každý den!

A myslím si tedy správně "Márty" ? 

M4RTY: No však on mu vždycky dá tak trošku tělo
Takové to správné fotbalové :)

I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Nojo:), ale on myslel jak ho "žduchnout" ramenem 

M4RTY : Fakt děkuju, jako jeden z mála si pochopil, co mysím, ale vždycky, když do něj tlačím, tak on ho prostě .. Já nevím, jak bych to řekl
D ale prostě neodstrčí ho jakože uplně od balonu a s tim gamepadem, tak mačkám mezerník, protože ten gamepad vůbec nefunguje, ale je zajímavé, že pak v manažeru třeba funguje
D a přes Game Ranger nefunguje .. Mám Speed - Link Strike 2 ten bílej, prostě klasika na FIFU, ale to odstrčení hráče teda nějak vykoumam, ale zatim se mi ho podařilo jakože odtlačit asi po 20 m sprintu :)
. Btw hoď mi sem kdyžtak na tebe kontakt na ICQ třeba, že bysme mohli zahrát přes Game Ranger 2v2 nebo tak