Lanparty

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MarOs103
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Lanparty

Příspěvekod MarOs103 » 04 črc 2011 12:08

Zdravim nevim jetli to pišu spravně ale chci uspořadat lanparty v Call of Duty 2 pro 16 a vice hraču poradi nekdo jak nejlip sesitovat počitače atd co je potřeba atd dik moc

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Lanparty

Příspěvekod Speed_dead » 04 črc 2011 13:12

Zkontroluj pojistky. Tohle jeden okruh už neutáhne. Je vhodný, aby každý hráč měl pro sebe dostatek místa na stole. Stoly se musí rozmístit tak, aby nikomu nesvítilo sluníčko do monitoru a sedící hráči neblokovali uličky, kudy se musí projít třeba na záchod. Je vhodné rozmyslet také pozici stolů tak, aby se musely kabely tahat minimálně přes cesty, co se bude chodit. Kuřáky bych rozhodně vyháněl do jiných prostor, než jsou PC. I tak tam bude dost "hustý" vzduch. Čím méně switchů, tím lépe. Pro tento počet lidí se už hodí dedikovaný server. Je vhodné povolit sdílení a stahování souborů přes DDC server, jenž se dá dobře regulavat, aby hráči co hrají a netahají by neměli lagy. Pořádal jsem pět lanek. Nejvíc jsem měl 35 lidí. Hodně štestí s lidma. Mě vždy přijela tak polovina lidí, co tvrdil, že pojedou.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Zpět na “Sítě - hardware”