Freeware suite
Freeware suite
chci se zeptat zda existuje freeware pálírna která kromě standardních cd/dvd umí i z avi či jiných prasečin udělat klasické milé dvd video a hlavně si poradí s automatickýmy názvy typu abba;1.mp3 a td kde se mi stalo že jsem měl takto očíslovaných hromadu skladeb a pálící prográmek vymazal to ; ale i s číslem za tím tudíž jsem měl ve fatce jenom abba a jenom jednu písničku
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Freeware suite
To neumí pálírna, ale příslušný program pro převod avi do formátu, který umí požadovaný přehrávač. Pak to teprve můžeš vypalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
dost často se u placenbých verzí stává že to má vypalovací software přímo uvnitř ale bohužel většinou líné 2 h film se 2h konvertuje ale zažil jsem i takové které 2h konvertují 30 minut bohužel však jen placené a já to znám převedu z účtu 1000 korun a nic mi nepřijde na email jako podvodníci nabízely a možná i nabízí za 50 kč sms neomezený rapidshare na den a vše jsem zadal normálně a kredit mi vyfoukly a nic z toho že jsem to zadal špatně ale 50 kaček v pr... tudíž raději používám freeware nebo soft koupený v kamenných obchodech bohužel nero je vybíravé na formáty zdrojovích souborů ashampoo zase sezobe cokoliv ale trvá to pekelně dlouho
Moc lidí ti neporadí, protože ani mě se tahle pras**** nechce číst. Nevíš, jak se píšou velká písmena, celý odstavec je u tebe jedna věta a to dokonce bez čárek, takže se v tom nejde vyznat.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”