Zasekávání Pinnacle studio 15

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MaxDamageCZ
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Zasekávání Pinnacle studio 15

Příspěvekod MaxDamageCZ » 21 črc 2011 20:05

Zdravím, mám dotaz. Používal jsem Pinnacle studio 15 na úpravu vida, ale pokud video bylo delší (asi nad 15 minut), Pinnacle se při větší zátěži (např. rychlejším pohybu posuvníkem, načítání efektů apod.) úplně zasekl, program přestal odpovídat, v lepším případě šel ukončit v procesech (správce úloh), v horším bylo třeba notebook zcela vypnout. Zkoušel jsem Memtest (ten pro Windows, ne z BIOSu), ten žádné chyby nenalezl. Napadlo mě, jestli to třeba není tím, že RAMka nestíhá? Protože notebook má nainstalovanou 4GB RAM, jenže nějaký chytrolín, který instaloval Windows (notebook je z práce) tam nacpal 32-bitový systém. Dále jsem uvažoval, jestli to není třeba grafikou, zkoušel jsem v Catalystu nastavit výkonnou grafiku (mám přepínatelnou - integrovanou a s vlastní pamětí), díval jsem se taky při práci s Pinnacle na vytížení grafiky v programu MSI Afterburner, nastavenou jsem tam měl tu výkonnou (Radeon HD 6630m) a vytížení se z 0% nezvedlo, přestože "core clock" se občas zvedalo, tak nevím, jestli to byla nějaká chyba? Nebo i přes donucení z Catalystu Pinnalce využívá integrovanou grafiku? V tom se mi ale problém nezdá, protože v GTA IV mám v "graphics settings" vytíženo asi 900MB a jede to na přijatelné FPS, takže Radeon asi reaguje. Jen pro připomenutí, řešil jsem nedávno problém viewtopic.php?f=7&t=69873 a dosud jsem ho nevyřešil, spíš jsem přešel na hry, které tento problém nemají, tak mě napadá, jestli to s tím nemůže souviset.
AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz Ram 4 GB, Win 7 64 bit, Grafika ATI Radeon HD 4600 series 1GB, HDD 600GB

Iphone 3g 16gb černý

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Visual studio 2022 Příloha(y)
    od Tondaaaa » 06 říj 2024 20:03 » v Vše ostatní (sw)
    3
    3432
    od faraon Zobrazit poslední příspěvek
    08 říj 2024 19:33
  • Android studio - Picovoice
    od BigSandy » 22 úno 2025 07:53 » v Programování a tvorba webu
    0
    5518
    od BigSandy Zobrazit poslední příspěvek
    22 úno 2025 07:53

Zpět na “Problémy s hardwarem”