Prosím o zhodnocení webu
Prosím o zhodnocení webu
Web je zatím jen u mě v PC, protože je hotová pouze první stránky. Proto jsem zde vložil obrázek. Jak web tvořím, kontroluji si jestli to vypadá tak jak má v Exploreru a když jsem to teď otevřel v chromu tak je to hrůza. Ve firefoxu jsou zase texty obrovské jak pro slepé, tak nevím 

Naposledy upravil(a) mike007 dne 13 srp 2011 16:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přesunuto do vhodnější sekce - Web-tipy a vaše weby
Důvod: Téma přesunuto do vhodnější sekce - Web-tipy a vaše weby
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prosím o zhodnocení webu
Máš tam překlep a asi bych tam umístil levé menu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Budeš web psát jen v HTML? Nebo potom budeš zkoušet prvky z CSS, popř. PHP? Jinak jestli začínáš, tak je to slušný začátek 

El Diablo levé menu bych tam umístil rád, už jsem tím strávil dva dny a pořád mi to nejde.
cosmosD Ano je to začátek. Uvidím jak to půjde no...
cosmosD Ano je to začátek. Uvidím jak to půjde no...
Já jsem začínal tak, že jsem hned k HTML přidával CSS. Pomocí CSS uděláš hezké layouty, nebo už jich je spousta udělaných. Podle těch udělaných se to dá docela dobře naučit - vidíš co jak funguje, můžeš zkoušet, měnit... Tady jsou některé: http://interval.cz/hotova-reseni/pro-css/
Tak se na to třeba mrkni, když budeš mít náladu.
Tak se na to třeba mrkni, když budeš mít náladu.
Tak jsem si říkal, že bych toto použil jako levé menu http://interval.cz/clanky/vertikalni-3d-menu/ (zatím jen v html). Ale jde to vůbec použít jako levé menu? Když to vložím na stránku, tak mám texty jen nad tím a pod tím, ale vpravo nic.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2011 12:00) ---
Nebo ještě bych se spíše chtěl zeptat jak to CSS dostanu do svého webu... já vím, že to existuje, ale ještě jsem s tím nedělal.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2011 13:23) ---
Tak jsem stránku upravil. Hlavně jsem doplnil levé menu a přidal obrázky. Co by mělo ještě být na úvodní stránce?
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2011 12:00) ---
Nebo ještě bych se spíše chtěl zeptat jak to CSS dostanu do svého webu... já vím, že to existuje, ale ještě jsem s tím nedělal.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2011 13:23) ---
Tak jsem stránku upravil. Hlavně jsem doplnil levé menu a přidal obrázky. Co by mělo ještě být na úvodní stránce?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co by mělo ještě být na úvodní stránce?
Ty jsi přeci tvůrce.
Jinak co z toho obrázku vidím je akorát to, že je nezáživnej. Jsou tam 3 obrázky a jeden nadpis. Nic jinýho na tvým webu nevidím. Hoď to na web a pošli sem odkaz
Tak ono tam zatím ani nic víc není:D ale mám v plánu tam přidat něco z historie, různé modely značky, také věci, které se o Alfách říkají atd. Zatím nevím kam to dát... zatím jsem hodně používal webnode, ale nikdy jsem tam nevkládal stránku, kterou jsem dělal přímo v html
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na webnode to myslím ani nepůjde. Zkus třeba ic.cz na jednoduchý web je to dostačující hosting
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
web vcelku vkusný. Jen připomínka : nadpis zkrať na "Vítejte na mých stránkách věnovaným Alfě Romeo". To že to píšeš v html je sice hezké ale jinak je to zbytečná informace. Jednak to nikomu nic neřekne a jednak v čem jiném bys ji chtěl psát ?
stadoblech píše: v čem jiném bys ji chtěl psát ?
Třeba by ji mohl udělat pomocí nějakého programu...
Jinak udělej všechny stránky, které plánuješ a až bude web v celku, tak se s námi poděl. Nebo nemusí tam být všechny stránky...
Potom, až budeš mít všechny stránky, si můžeš hrát s grafikou - vytvořit header, to menu udělat jako sloupec... Aby to prostě mělo nějaký design. Chce to všechno cvik a hlavně zkoušet, zkoušet...
Dále si pak přečti něco o php include je to jednoduché. Slouží k tomu, že když klikneš na nějaký odkaz na tvých stránkách, tak ti zůstane stále tatáž šablona.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Peťa píše:Tak ono tam zatím ani nic víc není:D
Tak potom není co hodnotit.. Až bude web kompletní, řekneme ti, na co si dát pozor, ale tohle nemá význam
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zhodnocení kancelářské sestavy
od Tumultuous » 08 zář 2025 10:56 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 1870
-
od meda2016