Nedaří se mi upload stránek na web. „530 login incorrect“ *
Nedaří se mi upload stránek na web. „530 login incorrect“ *
Zdravím všechny
Pokouším se vytvořit si vlastní webové stránky a používám k tomu aplikaci KompoZer. Když chci ale odeslat stránky na web, tak mi to zahlásí chybu "530 login incorrect" a na stránky se nic nenahraje. Mohl by mi, prosím, někdo poradit? Děkuji L.

Naposledy upravil(a) Myloš dne 22 srp 2011 20:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „KompoZer“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „KompoZer“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „KompoZer“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „KompoZer“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: KompoZer
Podle té chyby to je něco s přihlášením ? Možná jsi zadala špatné heslo, tedy jestli se tam přihlašuje..
Zdravím, stále s tím bojuji. V přihlašování to zřejmě nebude, to jsem kontrolovala už několikrát. Zřejmě mám chybně zadané adresy. Bylo by možné, poslat Ti obrázek s formulářem pro publikování, aby jsi se kouknul, kde dělám chybu? Díky a hezký den. L.
Ten KompoZer, o tom jsem nikdy neslyšel.. ale můžeš do tohoto tématu ten obrázek vložit a třeba někdo poradí 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ještě když jsem ho používal za dob NVU, tak vím, že s tímto byly nehorázné problémy, ale vše se mi povedlo vyřešit, až budu doma, tak se na to kouknu... Jinak možná by bylo jednodušší používat nějaký program na FTP a nahrávat soubory přes něj, třeba FileZilla...
Asus IPIBL-LA (Berkeley), Intel Core 2 Quatro Q 6600 2.40 GHz, RAM 4 x 1 GB DDR2 667 SDRAM, Nvidia GeForce GTX 680, Realtek ALC1200 (integr.), Hitachi HDT725050VLA360 500GB, Windows 7 64 bit -> W10
Zdravím,
Kompozer jsem definitivně odpískala, už mám všechno připravené a nastavené a stejně mě nechce stránky nahrát na web. Takže teď to zkouším přes office publisher, ale je hrozný vytvářet to všechno znova. Kdyby jste měl někdy chvilku a třeba mi poradil, kde mám v kompozeru chybu, tak by mě to určitě zajímalo. Jinak hezký den a díky za reakci.
L.
Kompozer jsem definitivně odpískala, už mám všechno připravené a nastavené a stejně mě nechce stránky nahrát na web. Takže teď to zkouším přes office publisher, ale je hrozný vytvářet to všechno znova. Kdyby jste měl někdy chvilku a třeba mi poradil, kde mám v kompozeru chybu, tak by mě to určitě zajímalo. Jinak hezký den a díky za reakci.
L.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkus tento návod http://navody.c4.cz/kompozer-instalace-a-publikovani
Asus IPIBL-LA (Berkeley), Intel Core 2 Quatro Q 6600 2.40 GHz, RAM 4 x 1 GB DDR2 667 SDRAM, Nvidia GeForce GTX 680, Realtek ALC1200 (integr.), Hitachi HDT725050VLA360 500GB, Windows 7 64 bit -> W10
Re: Nedaří se mi upload stránek na web. „530 login incorrect
Zdravím všechny. Tak Kompozer definitivně selhal a dělala jsem to přes internetovou službu "subreg" a mám to hotové, tak pokud chcete vidět, jak to dopadlo, tak www.slenderstyle.cz Všem, co mi pomohli moc děkuji. Lenka
Re: Nedaří se mi upload stránek na web. „530 login incorrect
Na upload stránek je velice vhodné FTP (klient), třeba takové: FTP Voyager 11.0.0.1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2745
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23