Po zrušení partícií na HDD ho Win7 nezobrazí
Ahojte!mám problém s HDD.po zrušení partícií na disku programom "Partition master home edition" sa mi disk nezobrazuje v hlavnom okne počítača.cez správu diskov mu ho vidím a môžem mu prideliť písmeno ale nedokážem spraviť nič aby bol viditeľný priamo v systéme a neviem sa doňho dostať!nevie niekto poradiť čo s tým?ďakujem!
Re: Po zrušení partícií na HDD ho Win7 nezobrazí
A ty oddíly jsi na něm zase vytvořil?
Just Fucking Google It!
nie!nič som nevytváral!asi tam bude problém.ale mám tri disky porozdelované na 6 a dva chcem bez partícií aby neboli porozdelované!to znamená že z dvoch chcem len jeden!dá sa to?
Normálně smažeš oba oddíly a vytvoříš jenom jeden, ve správci disků klikneš pravým tl. myši na ten disk, vybereš Vytvořit nový svazek (nebo co tam je) a tam nastavíš tolik kolik chceš aby ten oddíl měl kapacitu, v tvým případě maximum. Pak to zformátuj (nejlíp pomalý formátem) a je to.
Just Fucking Google It!
ok!keď prídem domov tak to spravím.ale:formátovanie je nutnosť?mám tam dosť vecí a nerád by som o ne prišiel ale ak to ináč nepôjde nedá sa nič robiť:-( preto som použil menovaný soft pretože tam bola možnosť meniť partície bez straty dǎt!
No pokud si ty oddíly smazal tak už máš data stejně pryč, pak je jedině nějak dostat ven nějakým programem třeba tady oblíbená Recuva ale trvá to dost dlouho a většinou se nepodaří dostat zpátky všechno. Vytvoř novej oddíl a pak to zkus nějak dostat ven, musí se to z toho nějak vytahat na jinej disk, nic na ten disk ale nedávej (na ten co jsi smazal ty oddíly), jinak přepíšeš ty data co tam byly.
Just Fucking Google It!
ok!ďakujem ti za rady!!snáď to dopadne dobre!;-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4649
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”