Dobrý den,
dnes jsem si koupil Wifi router TP Link TL-WR741ND. Bohužel po připojení internet v pc není, jen žlutý vykřičník v trojúhelníku. Pokud ale připojím můj starý router D-Link DSL 584 T, tak do minuty je internet k dispozici. Internet mám od O2 - ADSL 3,5 MB.
Před tímto routerem mi po úderu bleskem vyhořel TP-LINK TD-W8901GB. Tento router mi hned po píchnutí fungoval, nikdy nebyl žádný problém.
Zkoušel jsem upravit přes webové rozhraní IP adresu z 192.168.1.1 na 192.168.1.2, ale nepomohlo. ve WAN mám nastaveno PPPoE. Také jsem byl zvyklý, že se nastavovalo VPI/VCI: 8/48 a zde není nikde tato možnost.
Myslíte, že je modem vadný nebo mám něco špatně nastaveného ? Od O2 se dočkám pomoci maximálně sdělení, že nemám od nich doporučený modem.
TL-WR741ND nejde internet Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TL-WR741ND nejde internet
PPPoE to nebude. Tam dej normální nat. Dostane vůbec router IP?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: TL-WR741ND nejde internet
Problém vyřešen:
1) Zapojím do D-linku kabel ze zdi od O2 - internet takto funguje
2) Do D-linku zapojím i další síťové kabely na propojení tiskárny, tv, ps3 atd.
3) Jednu zdířku LAN D-linku propojím s kabelem do TP-linku a napojím do LAN zdířky.
Nyní mi funguje jak internet, tak wifi. Už si jen nastavím heslo pro wifi a bude hotovo. Děkuji za pomoc všem. TP link TL-WR741ND není modem, ale jen router !
1) Zapojím do D-linku kabel ze zdi od O2 - internet takto funguje
2) Do D-linku zapojím i další síťové kabely na propojení tiskárny, tv, ps3 atd.
3) Jednu zdířku LAN D-linku propojím s kabelem do TP-linku a napojím do LAN zdířky.
Nyní mi funguje jak internet, tak wifi. Už si jen nastavím heslo pro wifi a bude hotovo. Děkuji za pomoc všem. TP link TL-WR741ND není modem, ale jen router !
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2967
-
od Alferi