Ahoj, chtěl bych poradit jaký vybrat notebook, stolní PC pro mě nemá moc smysl jak jsem zjistil. NB bych měl z 80% na hraní her, dále bych pak chtěl stříhat video, hudbu. Projižděl jsem internet a jeden takový jsem našel (snad dávám ho sem) http://interlink.tsbohemia.cz/notebook- ... 31634.html asi to nebudu to pravé takže bych byl rád kdyby mi někdo poradil jaký vybrat. Na NB mám zhruba 12 max. 13 tisíc. Seženu slušný? Díky za odpověď. PS: co nejvýkonější, chtěl bych hrát hry typu Mafia II a pokud by šlo i náročnější. Do budocnosti.
/*
1) Oprava nimořádně zoufalého nadpisu „NB“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „NB“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
2) Přesun do vhodnější sekce
Myloš
*/
Poraďte mi notebook na hry (80 %), střih videa… Max 13000 *
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poraďte mi notebook na hry (80 %), střih videa… Max 1300
Proč pro tebe stolní pc nemá smysl? Jestli chceš hlavně hrát, tak by to byla lepší volba
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Vím, ale hodně jsem pryč z domu.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Potom teda začni šetřit. Na desktop by limit stačil, na herní ntb to je silně slabé
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
A ten co jsem na něj dal odkaz by nestačil co?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu slabý procesor... Herní ntb jsou cenou úplně jinde
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6119
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2687
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1185
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
- 13
- 10923
-
od JuRas
30 dub 2025 13:41
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5819
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”