Dobrý den,
mam tu poslední dobou problém. Protože programuji stránky a hlavně v HTML kódech se používají hranaté závorky, přesně "< >". Před pár dny obě zkratky přestaly fungovat. Klávesnice jsou všechny plně funkční. Předtím jsem to dělal přes klávesovou zkratku
ALT GR + . (tečka) a ALT GR + , (čárka). Nyní ani jedna nereaguje. Ale všechny zbylé znaky fungují s ALT GR. Tohle se mi ještě nestalo. Mám windows Vista a hledal jsem i v ovládacích panelech, ale nic jsem nenašel.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.
S pozdravem
Midhiw
Hranaté závorky - přestaly jít
Re: Hranaté závorky - přestaly jít
No, buď jsi chytil viry, nebo jsi tam něco zadrobil či klávesnici řežeš? 

Na programování používám český PSPad, tam podobný problém asi nebudeš mít.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš nastavenou jinou klávesnici? QWERTY místo QWERTY atp?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak problém vyřešen. PSPad také používám právě. Ale problém byl v tom, já jsem nastavoval zkratky v přehrávači Winamp a ten mi přemazal znaky. Vše už funguje a do klávesnice opravdu neřežu. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8683
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”