Dobrý den,
rád bych poprosil o radu. Před týdnem jsem si zakoupil úplně nový netbook od Asusu AspireOne D225E s windows 7 start. Již po první startu a několika denním hraní si s nastavením windows je tento netbook extrémně pomalý. Otevření jakéhokoli okna trvá několik minut.
V nastavení windows jsem povypínal vše, co by mohlo toto zpomalování způsobovat, ale výsledek nebyl o moc lepší. Vytížení paměti se pohybuje kolem 40% a procesoru 20%. Neběží zde žádný antivir ani nic podobného. Od zakoupení netbook nebyl připojený k žádné síti, takže viry bych také vyloučil.
Děkuji za pomoc.
kuzma
Asus AspireOne D225E - extrémně pomalý
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Asus AspireOne D225E - extrémně pomalý
Stáhni si HD Tune a otestuj rychlost disku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže lze vycházet z rychlosti spuštění tohoto notebooku na stránce - viz: http://www.youtube.com/watch?v=hA4rNSoiN64
tak potom doporučuji reklamaci, pokud se tak chová od samého počátku po koupi a ne po instalaci dalších programů již tebou.
tak potom doporučuji reklamaci, pokud se tak chová od samého počátku po koupi a ne po instalaci dalších programů již tebou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jak běží netbook na tom videu se ten můj ani nepřibližuje. Opravdu nic jsem na neinstaloval, protože to ani nejde. Chtěl jsem nainstalovat i nějaké lepší diagnostické nástroje, ale prostě to nejde. Vždy se to sekne nebo to raději ani nenajede. Nemůže být problém, třeba v těch windows 7 start? Myslíte, že by pomohlo přeinstalovat systém, třeba na klasické windows 7 home?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je notebook v tomto stavu hned od jeho koupení, doporučuji neexperimentovat, ale reklamovat. Pokud jim předvedeš spuštění notebooku, jistě nebudeš mít s reklamací problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Děkuji za pomoc. Udělám jak říkáte. Vezmu to na reklamaci a uvidíme.
Pěkný den.
Pěkný den.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3150
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45
-
- 11
- 5264
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2666
-
od petr22
29 pro 2024 15:17
-
-
- 6
- 3549
-
od petr22
03 lis 2024 09:06
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6397
-
od Rewqa
31 pro 2024 23:52
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”