Zdravím,
mám problém s máminym notebookem.
Z ničeho nic přestala fungovat klávesa "Ypsilon"(Y, vedle X), někdy když to zmáčknu to nereaguje vůbec a zase skoro furt když kliknu někam, kde se píše(do nějakého pole), tak to píše úplně samo, uplně to zaspamuje celý řádek Yčkama.. Chtěl jsem dát raději log z HJT, ale na účtu Guest tam nemám nějaká oprávnění na instalaci HJT nebo co, a v nouzovém režimu to taky nejde nainstalovat. A do mého účtu se nedostanu, protože mám v hesle Y, a když přepnu na ENG klávesnici(zmáčknu Y jakoby tam kde je Z, atd.), tak to píše že to je špatné heslo, ale je správné.. určitě to bude tím Y..
Nenapadá mě, čím by to mohlo být, jestli to je HW nebo SW vada.. zkoušel jsem různě klávesnici čistit, ale nepomohlo, možná tam bude nějaký vir, MbAm nic nenašel, avast taky ne.. ale v tom HJT by možná něco bylo, ale nemůžu nainstalovat..
Děkuji za rady, máma si koupila nový notebook, ale nemůžu tento jen tak nechat neopravený, je to celkem slušné dvoujádro, ... Značka je Dell, chtěli jsme to dát do opravny, ale tam by si určitě dost naúčtovali, proto bych raději nejdříve nějak zkusil ten HJT...
//přes 600 příspěvků a nevíš, jak má vypadat název tématu?
//přejmenováno
//mmm
Špatná funkce klávesy Y u notebooku*
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Špatná funkce klávesy Y u notebooku*
Hádal bych na mechanické poškození dotykové membrány pod klávesami.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Pokud to bude HW vada, tak bych to dal do opravy, ale stejnak bych nejdřív zkusil ten HJT... může někdo poradit, jak ho tedy nainstalovat?? Psal jsem výše kde to nejde, atd. ale určitě to nějak jde :( ... //
A za název tématu se omlouvám, mám poslední dobou hrozně moc věcí na práci, a nemyslí mi to..
Díky
A za název tématu se omlouvám, mám poslední dobou hrozně moc věcí na práci, a nemyslí mi to..
Díky
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HJT se dá stáhnout již rozbalený a není nutná instalace :) trendmicro.com
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
Díkkyy moc, už jsem log dal na forum: viewtopic.php?f=70&t=74048 ... teď jen se modlit, aby se to vyřešilo bez drahé opravy v servisu.. nevím no :) ...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mě to bude stejně HW chyba. Jinak klávesnici koupíš do tisícovky a výměna je jednoduchá tu zvládneš sám :) Jsou to většinou 3-4 cvočky které zamáčkneš (já na to používám kartičku pojištěnce), nalezneš je nad první řadou kláves (F1-F12 atd.). Pokud tomu tak nebude a bude potřeba speciální postup, tak na youtubku bude určitě video jak na to :)
EDIT: Nejsem HJT expert, log vypadá v pořádku. Ale radši počkej na názor odborníka
EDIT: Nejsem HJT expert, log vypadá v pořádku. Ale radši počkej na názor odborníka

Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
Může mi prosím někdo poradit jak se dostanu do účtu správce ve windows xp, abych mohl odinstalovat programy? Díky tomu blbnutí Ypsilonu, což mám v hesle se nedostanu do účtu správce, a na guestu nebo v nouzovém režimu to odinstalovat nelze, nemám oprávnění... myslím, jestli to nejde nějak příkazovým řádkem, popř. řeknete jak?? Díky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V nouzáku máš účet admina?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jj, účet administrator, ale tam to zase píše, že nelze odinstalovat a že to může působit to, že je pc zapnut v nouzovém režimu..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš jde o to, že můžeš manipulovat s tím heslem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jak to myslíš?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Honza522 píše:Díky tomu blbnutí Ypsilonu, což mám v hesle se nedostanu do účtu správce
Tak to heslo změň a pak se přihlaš v normálním režimu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr NVMe SSD do notebooku Příloha(y)
od MrVoltz » 01 lis 2024 18:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2659
-
od MrVoltz