Zdravím dokázal by někdo udělat menší program kde by bylo Jméno,Heslo a po té co by to někdo vyplnil by mi došel email se jménem a heslem ??
nebo odkázat na nějaký návod )
V žádném případě to nechci použít jako podváděcí software ale na takovou menší registraci ke hře )
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 říj 2011 13:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava s prominutím dementního nadpisu „Menší prográmek ;))“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Menší prográmek ;))“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že po
program na odeslání 2 údajů ne email? máš k dispozici nějaký SMTP server? jaký programovací jazyk umíš nebo v kterém to mám udělat?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Mám internet od Vodafone a protože mám malý byt, vystačím si s wifi routerem od nich - CH7465VF.
Mám aktivované dvě sítě - Mordor (5GHz) a Rohan (2.4GHz). Rohan používám hlavně pro IoT, Mordor pro aktivní použití. Heslo mám momentálně na obě...