Ovladač catalyst

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Leorim
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Ovladač catalyst

Příspěvekod Leorim » 09 říj 2011 14:33

Zdravím všechny,mám problém s instalací catalyst ovladače,po jeho nainstalování se mi rozhodí rozlišení monitoru a to jde zvíšit na max-1440x900...mám windows 7- 64 bit(ultimate),grafika-Asus Matrix 5870,základní deska-Asus Sabertooth 55i,pamět ram 8 gb (patriot),procesor-intel core- i 5- 760.A ještě když se dokončí instalace catalystu tak dost hučí větrák...ovladač nechávám vyhledat automaticky systémem.Nevím si rady, dík za každou radu.

Reklama
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Re: Ovladač catalyst

Příspěvekod Martab » 09 říj 2011 15:11

Kolikátka je ten catalyst? 11,9
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Leorim
nováček
Stav:

Příspěvekod Leorim » 09 říj 2011 16:08

Jo jo je to catalist 11,9

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 09 říj 2011 16:35

Leorim píše:ovladač nechávám vyhledat automaticky systémem.

Stáhni ho ze stránek výrobce grafickýho čipu.
Jinak rozlišení monitoru máš jaký?
Just Fucking Google It!

Leorim
nováček
Stav:

Příspěvekod Leorim » 09 říj 2011 16:59

Rozlišení monitoru mám 1920x1080...po nainstalování mi to tam napíše něco jako:Monitor not fud.... ted bych kecal nevím přesně.ale jak říkám v nastavení rozlišení mám na výběr nejvíc max-1440x900 nevím no.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 09 říj 2011 17:13

Monitor not found? To znamená monitor nebyl nlezen což je blbost, by jsi nic neviděl.
Nainstaluj ty ovladače ze stránek výrobce grafickýho čipu jak jsem už psal.
Just Fucking Google It!

Leorim
nováček
Stav:

Příspěvekod Leorim » 10 říj 2011 09:15

Tak po nainstalování ovladače ze stránky výrobce čipu se nic nezměnilo...pořád stejný problém...po dokončeni instalace mi to napsalo toto:Multiscreen application error-samsung monitor not found...a potom ještě vyjela tabulka s tímto:No AMD graphics driver is installed,or the AMD driver is not functioning properly.Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware.Vratil jsem zase starý ovladač už fakt nevím co s tím.Dík za snahu poradit.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 10 říj 2011 14:10

Zkus starší drivry, nejnovější neznamená vždy nejlepší.
Jestli máš DVD s ovladačema který k tomu bylo přiložený tak nainstaluj drivery z něj.
Just Fucking Google It!

Leorim
nováček
Stav:

Příspěvekod Leorim » 10 říj 2011 19:58

tak sem to uplně dojebal :x ,na stránkách výrobce čipu psali že musí bejt starej ovladač catalyst před instalací novýho vodinstalovanej...tak sem to udělal naistaloval novej přímo z těch stránek....a je to v prde.. stejně.Rozlišení už sice je napsaný jako 1920x1080(doporučeno) ale obraz mám pořád zmenšenej(nemám ho na celej monitor,po stranách černý pruhy 2 cm),zkoušel jsem hru (Rage) která mi původně nešla zpustit a hle, hru jsem zpustil jenže zdá se mi jako by byla špatná odezva prostě to nefaká jak by mělo...na světlým pozadí třeba ted jak píšu, vidím slabě viditelný proušky jako by to bylo nějaký rozvostřený...no pěkně sem to dojebal co budu povídat.Zkoušel jsem z origo CD ATI nainstalovat znova starej catalyst ale bouhužel už se to nespravý do starejch kolejí...no nevím no su prostě pííč. kdybych se do toho nesr.. udělal jsem líp.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 10 říj 2011 20:23

Takže vlez do nouzovýho režimu, odinstaluj ovladač a vššechno co se týká grafiky, restartuj PC a nainstaluj znova ovladače, pak zase restartuj PC.
Just Fucking Google It!

Leorim
nováček
Stav:

Příspěvekod Leorim » 10 říj 2011 21:12

Já děkuju za rady, určitě jsou platný někomu kdo tomu trochu rozumí,já tomu rozumím hovn. takže už se do toho rači srá. nebudu at toho nepokur... ještě vic neš to je.Já su rád že si stáhnu hru, nainstaluju,cracknu,když štěstí dá, tak ju rozjedu a zapařím.Ale tohle už je na mě moc...koncem tejdna doufám že přijede manik co mi ten kompl skládal,tak ten už to dá určitě do pucu,jasně že bych si to rači udělal sám ale na co šáhnu,to zkur...no dám si nějakej den pauzu...hlavně aby to bylo v pucu do vydání Battlefield 3.Dík za snahu mi poradit,ale to bys musel udělat návod jak Brno.já se asi :evil: :bomb: :idea:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”