DirectX - jak na downgrade z 11 na 10.1?
DirectX - jak na downgrade z 11 na 10.1?
Zdravim, chtěl bych pomoci s celkem banální věcí, ale přesto si sám na ni netroufnu (nepříjemná zkušenost před pár lety). Dneska jsem zjistil, že trošku mučim grafiku directem 11, když podporuje pouze 10.1
Furt jsem se divil, že před dobou pracovala rychleji, ale na tom nezáleží. Potřeboval bych pouze poradit jak odinstalovat stávající verzi directu a nahodit starší. Děkuju moc

Naposledy upravil(a) Ltb dne 11 říj 2011 09:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu, původní "Direct x" příliš obecný
Důvod: Úprava nadpisu, původní "Direct x" příliš obecný
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: DirectX - jak na downgrade z 11 na 10.1?
Jaký máš operační systém a jakou grafiku ? Některé hry-například Crysis mají přímo ve složce spouštěcí soubor pro DX9 a hra se pak spustí v Direct DX9 režimu.U většiny her je tato možnost taky v nastavení a nebo se dá hra spustit s přídavkem -dx9.Avšak her v DX 11 stejně moc není.
Pokud však grafika nemá podporu DX11,tak jede samozřejmě v DX10 režimu.Takže tam se nic nemění.
Pokud však grafika nemá podporu DX11,tak jede samozřejmě v DX10 režimu.Takže tam se nic nemění.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Pardon to jsem zapoměl napsat .. Windows 7 64bit a grafika Radeon HD 3470, že hry podporují i slabší dircty vím, ale stejně budu mít klid na duši, když tam budu mít podporovanou verzi 

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Přijde mi zbytečné to řešit takhle, když přímo ve hře si můžeš nastavit nižší DirectX a bude to mít stejný účinnek...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
http://forums.techarena.in/windows-software/1279740.htm
To uninstall Directx 11 To do this, open the Registry Editor by running Regedit from Start > Run. Next, navigate to the following registry key.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\DirectX. Delete this DirectX folder, exit the Registry Editor and restart your PC.
nemám vyzkoušeno..
To uninstall Directx 11 To do this, open the Registry Editor by running Regedit from Start > Run. Next, navigate to the following registry key.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\DirectX. Delete this DirectX folder, exit the Registry Editor and restart your PC.
nemám vyzkoušeno..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím proč rešit problém tam kde není.Pokud grafika nemá podporu DX 11 tak prostě v DX 11 nejede a jede jen v DX10.I kdyby jsi DX11 nějak odinstaloval,tak se nic nemění.No a ta grafika není na hry stavěná vůbec,takže ji trápíš i v DX10.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”