Ahoj,
prosím přítomné o radu v kuriózním problému. Mám otevřený adresář s fotkami (normálně ve Windows), zadám odstranit fotku (nebo více, to je jedno), potvrdím, akce proběhne. Jenomže ta fotka je stále vidět, nezmizí (ale když na ni kliknu, tak počítač ohlásí, že to odkazuje na již neexistující soubor). Musím nejprve opustit adresář a až po návratu do něj ta fotka zmizí. Doufám že je to jakž takž srozumitelné.... Nikde jsem se s ničím podobným nesetkal, koukám na to jako vrána.
Doplním, že mám Windows 7 Home Premium, na notebooku Acer Aspire 5745 G a jinak vše šlape jak má.
Děkuji za pomoc!
Dan
opožděné smazání souboru
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: opožděné smazání souboru
Také mám "sedmičky" a několikrát se mi to stalo také, ale skutečně jenom ojediněle. Nepřikládám tomu proto žádný důraz. Soubor se ti smazal a než se stačilo provést obnovení obrazovky, tak ti zobrazilo tu hlášku. Jiná by byla, pokud by se ti tato hláška zobrazovala častěji. To bych pak systém překontroloval, zda v něm nejsou nějaké breberky.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za odpověď Luboši!
Ale bohužel, u mně je to setrvalý stav. Teď jsem provedl test počítače AVGčkem a nic nenašel...
Ale bohužel, u mně je to setrvalý stav. Teď jsem provedl test počítače AVGčkem a nic nenašel...
A když dočasně odpojíš antivir a provedeš stejné akce, tak se to projevuje taktéž?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel ano, teď jsem to zkusmo odpojil a nemá to vliv...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2981
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 18:09
-
-
Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 1
- 4439
-
od Ltb
16 črc 2024 10:10
-
-
- 10
- 4735
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3527
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4753
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”