NeroVersus ISOBuster-Nero si veme100%CPU

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

NeroVersus ISOBuster-Nero si veme100%CPU

Příspěvekod Jan Pašek » 07 zář 2006 19:30

Je pravda že nyní používám balík Nero7 home a vím že sním jsou problémy ale tak dva dny co mám v pc IsoBuster a povedlo se mi ho pustit při vypalování Nerem poslouchám od rodiny stížnosti že při vypalování je PC líný a na další činnost úplně mrtvý. Dnes sem se o tom přesvětčil na vlastní kůži.
Co to udělá když se zkříží tyhle dva programy byď pouze nachvíli?
Prosím nezlobte se ale odpovědi typu nero 7 vrať se k 6-ce znám ale mám dojem že pokud se mi povede něco podobného se šestkou stane se mi to samé. Prostě potřebuju potvrdit jestli už jste nekdo měl obdobný problém popř jak jste ho řešily. Proč se vlastně ptám u IsoBustru mě děsí samostatný přístup k mechanice mimo wokna co to udělá když tam běží jiný proces?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 07 zář 2006 21:47

IsoBuster slouží ke kontrole medií v mechanikách a Nero k vypalování, co se tak asi stane když vypaluješ a spustíš Iso Buster ? začne ti kontrolovat medium na které nero právě provádí zápis a to se ze všech sil snaží dokončit úspešně pálení. Takže nejdřív vypaluj a pak kontroluj :wink:

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”