Zdravím vá,
Předem se všem omlouvám ale na právních portálech mi tak rychle neodpoví a vím, že vy jste lidi všeznalí a životem zkušení.
Je mi 19 let tak nechci mít problém.
Mám auto škoda favorit. Znémý mi nabídl, že mi nechá jeho stejné auto na náhradní díly s tím, že si ho nechám potom zlikvidovat. Jenže než to zlikviduji musím dat nahradní díly na mé auto a ty moje na jeho.
jJe to právně správně, když on dá značky do depozitu, dá mi plnou moc a ja třeba za měsíc přijdu na inspektorát a dám jim papír o likvidaci a oni ty značky zruší? On ten kamarád chce být už z obliga a nechce nic platit. Řekl jsem mu, že to takhle jde. Zítra mi auto přiveze dá značky do depozitu (a ohlásí auto na pojišťovně) a tedy můžu přijít s plnou mocí a dát auto zlikvidovat? Nemůže stat říct. že sice značky v depozitu jsou, ale pojistka na auto není?
Děkuji vím, že vy mi rychle odpovíte.
OT: právní pomoc
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
OT: právní pomoc
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: OT: právní pomoc
A proč nezajde do kovošrotu,kde mu dají papír,že auto zlikvidovali (i bez auta) a s tímto papírem zajde na Dopravní inspektorát a auto tam zruší.Stejně tak na pojišťovně.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Marfy píše:A proč nezajde do kovošrotu,kde mu dají papír,že auto zlikvidovali (i bez auta) a s tímto papírem zajde na Dopravní inspektorát a auto tam zruší.Stejně tak na pojišťovně.
To dnes podle zákona o ekologické likvidaci nelze. Pokud Ti někdo takto vystaví papír, riskuje a Ty také. Oběhal jsem hodně vrakáčů, než jsem našel jedno, kde jim stačil vrak bez motoru (zaplatil jsem 1000,- za neúplnost). Dále musí sedět číslo kastle.
Jinak k tématu, ano můžeš to přeházet. Auto pak s plnou mocí odvezeš na vrakoviště a necháš ty nebo majitel zlikvidovat a na základě toho můžeš zrušit SPZ. Ale informuj se na magistrátu, řeknou Ti to přesně.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý asi zavolam tlumačov
...Díky moc
Ještě bych se rád zeptal na zapojení centrálního zamykání...
Nemám tam jednotku protože vše zařizuje motorek u řidiče má 2 spínače...
Jen byl vypojedný (urvané kable...
Bohužel nastal problém ... má 4 vyvody ostatní motorky 2... nevíte někdo, jak to zapojit? Je to elektrika, tak snad by jste mohli pomoci na forum jsem todaval, ale bez odezvy ... kiekert to ma na sobě napsané

Ještě bych se rád zeptal na zapojení centrálního zamykání...
Nemám tam jednotku protože vše zařizuje motorek u řidiče má 2 spínače...
Jen byl vypojedný (urvané kable...
Bohužel nastal problém ... má 4 vyvody ostatní motorky 2... nevíte někdo, jak to zapojit? Je to elektrika, tak snad by jste mohli pomoci na forum jsem todaval, ale bez odezvy ... kiekert to ma na sobě napsané
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6926
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek