Ahoj,
před tím, než mě rovnou pošlete koupit originální OS bych měla pár otázek. Ntb jsem koupila s originálkama, ale pak jsem ho šupla na opravu a netušila jsem, že mi přeinstalovali systém...takže při aktualizaci vyskočilo známé varování. Nicméně teď si nemůžu dovolit žádné výdaje, takže to chvilku budu muset vydržet...má otázka teda zní...co to udělá? nebo jak dlouho to vydrží vyskakovat? přestane potom ntb fungovat uplně? Dík za odpověd :)
Hlášení Win XP- pravděp. jste se stali obětí softw. krimina.
Re: Hlášení Win XP- pravděp. jste se stali obětí softw. krim
Znova aktivuj win pokud mas origo a licencni cislo mas.Melo by to bez problem vzit.Tak ti tam nainstaloval nekdo neorigos no :-) Stahni si aktivator spust ho a neres to 

-
- Pohlaví:
Ten notebook si koupila jako nový? Mohl by na něm být recovery oddíl ze kterého můžeš původní systém obnovit.
no uplně nový nebyl, ale originálky tam byly.... no pokud jde přes to licenční číslo aktivovat starý tak teda ok, ale já sem s ním na konci měla problémy...vůbec nefungoval a tak jsem to dala opravit...a borec tvrdil že mi odešla grafika, ale linux se tam rozběhl, takže mi pravděpodobně tam dal jiný win. Tak abych to nepokazila ještě víc :). Jo a pravděpodobně data bych si musela zálohovat nebo ne, když systémové věci mám na C a všechno ostatní na D? díky
-
- Pohlaví:
Zkus tu aktivaci.
Pokud bys systém jenom opravovala, pak nic zálohovat nemusíš /ovšem jistota není nikdy a tak je záloha lepší/. Při nové instalaci a formátováním je záloha nutná, ale týká se to jen systémového disku, tedy zřejmě "C".
Dat na "D" se to netýká.
Pokud bys systém jenom opravovala, pak nic zálohovat nemusíš /ovšem jistota není nikdy a tak je záloha lepší/. Při nové instalaci a formátováním je záloha nutná, ale týká se to jen systémového disku, tedy zřejmě "C".
Dat na "D" se to netýká.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Crucial MX500 - náhodne hlášení o prehriati Příloha(y)
od michal84 » 21 pro 2024 10:17 » v Problémy s hardwarem - 29
- 6719
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 08:21
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”