Nefungující DVD mechanika a HDD
Nefungující DVD mechanika a HDD
Ahojte , Ted nedávno mě přestal fungovat HDD a taky DVD mechanika .Když zapnu tento počítač tak tam Hadr prostě nejde vidět,jednoho dnes zmizel a už se tam neukázal :/, nevíte někdo kde může být problém? HDD mám asi půl roku starý . A DVD mechanika se tam normálně zobrazuje ale zase nejde vysunou . poradíte pls někdo ? díky 

Re: Nefungující DVD mechanika a HDD
Jak mas zapojeno do zakladni desky ? SATA ? IDE ? Pokud IDE nemas vse na jednom kabelu ? Pokud ano mas spravne dane jumpery ? Mechanika ma zepredu servisni dirku tam musis neco dat a zatlacit mechanika se otevre.Pokud po zasuniti zpet se znova neotevre tlacitkem je zrejme vcudu.
Mám to zapojené pomocí SATA . A u mechaniky asi odešlo tlačítko na otevírání :/ ale nejde mě otevřit ani když dám tento počítač a vysunout DVD mechaniku tak nwm :/
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji zkontrolovat, zda kabely k disku i mechanice dobře sedí v konektorech. Některé typy kabelů se občas mají špatný kontakt..
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2228
-
od shockwave