Restartování PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Foizo
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Restartování PC

Příspěvekod Foizo » 22 lis 2011 17:49

Dobrý den,

dostal se mi do ruky PC, který má jednu pro mě zajímavou záhadu. Po zapnutí se PC stále dokola restartuje ani bios nenajede a furt takto stále dokola. Po cca 10 minutách PC normálně zapnu a najede do win a už drží furt, pak třeba po hodině zase jenom samej restart ještě před biosem a pak po 15min zase jede normálně.. Když se tomu zrovna nechtělo a furt se restartoval postupně sem odpojoval komponenty - cdrom, hdd, grafika ale stále furt restarty dokola i kabel od resetu jsem odpojil a stále jenom restarty. Pak sem připojil jinej zdroj a jelo to hned na poprvé, pak sem připojil původní zdroj a taky to jelo v pohodě. Už jsem ten pc jednou doma měl a na nic sem nepřišel, akorát sem ho celej rozebral vyčistil a složil, také nově winy sem naistaloval, cca po týdnu ho tu mám zpět a stále ta samá písnička =o/ Ted zrovna jede na každý zapnutí, ale wim že když ho zas vrátim majiteli za tejden - možná dřív ho tu bud mít zpět..=o/ máte nekdo nějakej názor na tenhle problém?

HW konfigurace sestavy:
MB - GIGABYTE EP41-UD3L
CPU - Intel Core 2 Duo E8400
RAM - 2 x 2048 MB PC2-5300 DDR2-SDRAM Corsair VS2GB667D2
VGA - GIGABYTE GeForce 9400 GT
HDD - Seagate ST3500410AS (500GB)
Zdroj - CoolerMaster Silent Pro Active 600W Modular PFC v2.3, 13,5cm fan

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Restartování PC

Příspěvekod El Diablo » 22 lis 2011 21:25

Měl sem v rukou podobný PC a bylo to zdrojem + přehřívání HDD, ale jemu to padalo až za chodu.
Tady bych každopádně typoval zdroj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Restartování PC
    od Elbeckho » 02 pro 2024 09:48 » v Problémy s hardwarem
    9
    1725
    od Elbeckho Zobrazit poslední příspěvek
    02 pro 2024 15:23

Zpět na “Problémy s hardwarem”