Zdravím všechny,
koupil jsem si BD a nejde mi spustit. Stažené m2ts soubory jedou bez problému, ale z BD ne.
Vyzkoušel jsem už asi 5 přehrávačů, ale ani jeden se nechytá. V pc mám ffdshow, haali media splitter, ac3 filter... pořád nic.
Můžete někdo poradit, prosím?
Blu-Ray m2ts
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Blu-Ray m2ts
Doporučuji KMPlayer. Ten mi přehraje zcela vše a bez nějakého dalšího stahování kodeků. 

Ahoj, jen jedná kontrolní otázka, máš v PC mechsniku Blu-ray Disky?
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Navis RGB 120 AiO RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 O8G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
Myslím, že kdybych ji tam neměl, tak se ten disk ani nenačte, ne? Samozřejmě, že mám.
KMP taky nejde. Píše, že nemůže najít žádnou kombinaci filtrů pro zobrazení datového proudu.
KMP taky nejde. Píše, že nemůže najít žádnou kombinaci filtrů pro zobrazení datového proudu.
Dobře, jen jsem se ptal, znám takové případy :-) tak zkus třeba tady ten http://mirillis.com/en/products/splash.html
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Navis RGB 120 AiO RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 O8G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
Failed to open input file... Zase nic 

Tak já už fakt nevím
Taktéž MPC přehraje jen soubory z disku, ale BD prostě ne...
Pokud ale mechanika disk načte, nemůže být vadná, ne?

Pokud ale mechanika disk načte, nemůže být vadná, ne?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ten BD ulož na pevný disk a zkus ho přehrát.