Zdravím,
nemohl jsem zde podobný problém najít...
Mám výše zmíněný model notebooku a fungoval spolehlivě, až jednou zničeho nic se vypnul, tak jsem ho zapnul a on nabíhal tak 20 vteřin a znova se vypnul a teď po zmáčknutí power buttonu se jen rozsvítí horní panel a pravděpodobně roztočí větráky a hned to chípne (obrazovka se ani nerozsvítí). To dělá pokud to mám v síti (kontrolka s bleskem svítí :-)), na baterku si to ani neškrtne (i když byla předtim v pořádku).
Zkoušel jsem už měnit RAMky, BIOS baterku (nechal jsem jí vyndanou i tejden) a i když už asi 4 měsíce jsem na to nešahal, pořád to dělá to samý...
Nevíte někdo co s tím??? :-)
Díky
HP Pavilion DV6700 se nespustí...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HP Pavilion DV6700 se nespustí...
u tohoto typu téměř nevyhnutelné selhání-tzv. kurvítko(věřte nebo ne:-)kurvitko se vam do cca 3 let vykurví a vase pc,pracka,televize proste Vas mazlicek zemre-Co udeláte?!No, zajdete s ním do servisu,kde Vám po pár dnech tzv.diagnostiky (zapnout/vypnout) sdělí úžasnou novinu, že monitor nebo grafika nefunguji, posleze jednoduse staré kurvítko vyjmou a daji fungl nové,popř. dvě-oprava vyjde na cca 4500 ve "slusnem" servisu(napr.: http://www.abax.cz),ale najdou se i tací,kteří si řeknou o 14tis..!Pokud nenarazíte na slušného zloděje:pořidte si repasovanou desku s usa(napr.: http://www.laptops-motherboards.com/hp- ... 6710ec.htm),vyjde to zhruba na 160dolarů a nechte si ji za par stovek namontovat (opet si dejte pozor na jaky servis se obracite)a jeste si vás hp-notes o pár uzijete ,nez se zase vykurví. A jestli neveříte, zkuste se tomuto problemu par mesicu intenzivne venovat,udelejte si vlastni pruzkum servisu,diskutujte se stovkami odborníku,HP nevyjimaje a budu zhruba tak v puli cesty co uz já mam za sebou...hodne zdaru
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Naprostý souhas, už tomu věřím také.. před dvěma leti mi takto odešel ASUS F3T, točily větráky, dioda svítila ale nic víc.. 14dní po dvouleté záruční době ! blbá náhoda.. jen za to že to pošlou do centra ASUS chtěly 1300,- a odpověď by byla stejně že to nejde opravit.. tak jsem to dal soukromníkovy a řekl mi o tomhle problému, odešel nějaký obvod napájení základní desky a jelikož je třívstvá a ten obvod je mezi, nejde vyměnit.. takže smůla :(
a základní desku na můj typ ntb jsem nikde ani za boha nemohl sehnat
a základní desku na můj typ ntb jsem nikde ani za boha nemohl sehnat
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Srry za ten pravopis...
Soucítím s tebou.Totiž,vždy když někdo vysloví ASUS, chytnu zvlaštní tik do oka:-)Zřejmě pozůstatek z doby kdy jsem se díky "Assusu" stal štamgastem na reklamačním oddělení v Alze..
Ale taková je holt asi dnešní politika výrobců elektroniky.. Moje zkušenost:před lety mi umřel crt monitor - stalo se to kolem 8. večer - druhý den brzy ráno umřel naprosto totožný typ mému kamarádovi,který bydlel o pár bloků ode mě..Oba měly cca 2 měsíce po záruce.Já vím-to je nááááhoda. A pred asi 2 měsíci se jinemu chlápkovi rozbila zánovní nokie-mel jsem tu samou doma,zřídkakdy používanou jako náhr.-půjčil jsem mu ji - hned - druhý den to mela taky za sebou.. Podobných příběhů jsem už slyšel několik z různych zdrojů. Tím víc mě však fascinuje jeden počítač od MSI co mám doma(MSI mega PC), táhne mu na 10 zim a pořád si vrní Athlonem,ani čistit se ho neobtěžuju,jen jsem vyměnil jeden pidi větráček,podmáznul processoru prdelku novou teplovodivou pastou a jedeme dál.Slzičky štěstí.. To přeci potěší ne?!V techto temných dobách vlády Bila Gatese,jenž dlí na trůně v zemi Mordor kde se snoubí windows a ms-dos ..Tak já mizím,mějte se tu,nerdům zdar!
Soucítím s tebou.Totiž,vždy když někdo vysloví ASUS, chytnu zvlaštní tik do oka:-)Zřejmě pozůstatek z doby kdy jsem se díky "Assusu" stal štamgastem na reklamačním oddělení v Alze..
Ale taková je holt asi dnešní politika výrobců elektroniky.. Moje zkušenost:před lety mi umřel crt monitor - stalo se to kolem 8. večer - druhý den brzy ráno umřel naprosto totožný typ mému kamarádovi,který bydlel o pár bloků ode mě..Oba měly cca 2 měsíce po záruce.Já vím-to je nááááhoda. A pred asi 2 měsíci se jinemu chlápkovi rozbila zánovní nokie-mel jsem tu samou doma,zřídkakdy používanou jako náhr.-půjčil jsem mu ji - hned - druhý den to mela taky za sebou.. Podobných příběhů jsem už slyšel několik z různych zdrojů. Tím víc mě však fascinuje jeden počítač od MSI co mám doma(MSI mega PC), táhne mu na 10 zim a pořád si vrní Athlonem,ani čistit se ho neobtěžuju,jen jsem vyměnil jeden pidi větráček,podmáznul processoru prdelku novou teplovodivou pastou a jedeme dál.Slzičky štěstí.. To přeci potěší ne?!V techto temných dobách vlády Bila Gatese,jenž dlí na trůně v zemi Mordor kde se snoubí windows a ms-dos ..Tak já mizím,mějte se tu,nerdům zdar!
o kurvítku podrobněji zde
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tak k tématu.
Zrovna Pavilion řady DV není žádný zázrak a spíš je náhoda, že vydržel "tak dlouho". Pokud to chceš řešit, obrať se na zmíněný Abax. Udělají diagnostiku a buď budeš souhlasit s cenou nebo zaplatíš jen tu diagnostiku a poštovné.
Zkušenosti jsou takové, že řadu věcí jsou schopni opravit. Pokud ale bude v neopravitelná deska, stejně ji budou měnit za nový kus. Je to jen spekulace a jedna z možných příčin.
Snad konečně lidi pochopí, že laptopy jsou spotřebním zbožím. Bohužel je málo servisů, které je opravují, dyby bylo více servisů = větší konkurence, pak možná nebude stát nová deska do laptopu 4k a mechanika 1,5k, ale reálnou výrobní cenu (+ normální marži)
Zrovna Pavilion řady DV není žádný zázrak a spíš je náhoda, že vydržel "tak dlouho". Pokud to chceš řešit, obrať se na zmíněný Abax. Udělají diagnostiku a buď budeš souhlasit s cenou nebo zaplatíš jen tu diagnostiku a poštovné.
Zkušenosti jsou takové, že řadu věcí jsou schopni opravit. Pokud ale bude v neopravitelná deska, stejně ji budou měnit za nový kus. Je to jen spekulace a jedna z možných příčin.
Snad konečně lidi pochopí, že laptopy jsou spotřebním zbožím. Bohužel je málo servisů, které je opravují, dyby bylo více servisů = větší konkurence, pak možná nebude stát nová deska do laptopu 4k a mechanika 1,5k, ale reálnou výrobní cenu (+ normální marži)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3658
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 09:01
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5037
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:14
-
-
- 12
- 3447
-
od atari