Dobrý den,
našla jsem zde sice již podobný dotaz, ale kromě pročištění tiskárny nepadla jiná rada. Proto to zkouším znovu, třeba se tu najde někdo, kdo s tím už zkušenosti má. Mám multifunkční tiskárnu HP PSC 1410 a neustále mi svítí kontrolka označující, že je prázdný toner. Přestožejsem dnes koupila úplně nový černý toner, barevný je sice prázdný, ale nikdy to nevadilo a mohla jsem tisknout. Kontrolka se rozsvítí většinou ihned po zapnutí tiskárny případně mi vyskočí error, jakmile se pokusím o tisk. Když zapnu tisk, tiskárna papír vezme, ale v polovině se zasekne, nahlásí mi error a je po všem:) i program Centrum řešení mi hlásí, že je problém v tiskové kazetě, ale víc se dozvědět nemůžu. Můžete někdo poradit co s tím? Ráda bych tiskárnu zprovoznila, nechce se mi kupovat novou a momentálně potřebuju tisknout opravdu hodně.
Dík za info
K.
Problém s HP tiskárnou
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s HP tiskárnou
Tak tam asi musíš dát barevné, protože dle mého názoru bere i z barevných nebo tisknout v odstínu šedi.
Re: Problém s HP tiskárnou
Normálně mi vždy stačilo nastavit, že chci tisknout jen s černou diskovou kazetou, ale jde o to, že mi to hlásí error většinou hned po zapnutí, že je problém s tiskovou kazetou či s obouma. nedovolí mi to pak už ani skenovat, ani tisknout nic. Nahlasí to error a zdarec..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4248
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06