Dobrý den všem,
Prosím o pomoc s makrem pro ukládání do CSV. Makro si sám nedokážu napsat jen ho umím zaznamenat, aspoň si to myslím .
Mám soubor ve kterém je spousta dat a druhý již uložený soubor CSV do kterého potřebuji kopírovat
některé sloupce. Cesta k tomuto CSVčku a jeho název se nebudou měnit.
Prošel jsem hodně odkazů na toto téma z kterých jsem něco vyzobal a použil, ale nikde jsem nenarazil na makro, ve kterém by byly odstraněny hlášky, které se dotazují na uložení-nebo možná narazil,ale nefungovalo. Viz příloha – je tam výcuc z tabulky s makrem ,které mi háže nechtěné dotazy.
Těchto CSV souborů bude asi 10 a do každého se budou přenášet jiná data za stejné tabulky.
Prosím o pomoc s odstraněním těchto dotazů, tak aby makro projelo bez zásahu.
Předem děkuji všem, kteří se zůčastní.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2012 15:41) ---
ještě jedna příloha, nutno obě stáhnout a tu CSV mít na C:\
převod dat do CSV
převod dat do CSV
- Přílohy
-
- FINALA.zip
- (253 bajtů) Staženo 12 x
-
- Uložení do CSV.xlsm
- (18.05 KiB) Staženo 20 x
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: převod dat do CSV
Ahoj,
mě to házelo pouze hlášení když se měl soubor uložit. pokud to hlásilo i jiné tak uveď jaké.
Upraveno akorát ukládání FINALA.csv
mě to házelo pouze hlášení když se měl soubor uložit. pokud to hlásilo i jiné tak uveď jaké.
Upraveno akorát ukládání FINALA.csv
- Přílohy
-
- Uložení do CSV.xlsm
- (18.48 KiB) Staženo 20 x
Re: převod dat do CSV
Ahoj,
díky, ale ve výsledném CSV souboru jsou spojené sloupce. Potřeboval bych mít data rozdělena do sloupců tak jak byla vložena.
Nevím co se stalo, ale soubor,který jsem vkládal jako přílohu, ukládal data po sloupcích, ale s ručním potvrzováním a teď mi to nefunguje
.
Byl bych moc rád, kdyby se ti ještě povedlo v CSV docílit rozdělených dat do sloupců.
díky, ale ve výsledném CSV souboru jsou spojené sloupce. Potřeboval bych mít data rozdělena do sloupců tak jak byla vložena.
Nevím co se stalo, ale soubor,který jsem vkládal jako přílohu, ukládal data po sloupcích, ale s ručním potvrzováním a teď mi to nefunguje

Byl bych moc rád, kdyby se ti ještě povedlo v CSV docílit rozdělených dat do sloupců.