Jak skrejt titulky v avi
Jak skrejt titulky v avi
Zdravím mám jedno video a sou tam napevno titulky vím že vindat nejdou dočetl jsem se že se dá dát do toho místa kde sou ty titulky černý pruh tak bych potřeboval poradit v jakem to jde programu a postup jak to mám udělat předem děkuji za radu
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak skrejt titulky v avi
Zkus VirtualDub
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
ten mám ale nevím co vněm mám zvolit abych tam měl ten černej pruh proto potřebuju nějakej postup.
Poradí mi někdo prosím
-
- Pohlaví:
Něco podobného už zde dříve bylo a ten VD by to měl umět a také to umí free Avidemux, ale návod ode mne nečekej, nikdy jsem to nedělal.
Asi je třeba to video na jednom snímku oříznout a tak zbavit titulků a následně aplikovat na všechny snímky.
Asi je třeba to video na jednom snímku oříznout a tak zbavit titulků a následně aplikovat na všechny snímky.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus google, zřejmě se tu tím nikdo nezabývá.
http://jech.webz.cz/vd.php
http://jech.webz.cz/vd.php
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”