Zdravim, kupil som dosku Gigabyte P35C-DS3R a vymenil som ju za staru a pri štarte PC mi piše :
Award BootBlock Bios vl.0
Copyright (c) 2000, Award software, inc
Scanning BIOS Image in Hard Drive...._
Skušal som stiahnut na oficialnej stranke bios ale nevedel som ako sa inštaluje tak som ho len vypalil na cd a skusil vložit pri štarte do mechaniky ale nič sa nezmenilo.
Vie mi nekto poradit?
Základní deksa - hláška "Scanning BIOS Image in Hard Drive"*
Základní deksa - hláška "Scanning BIOS Image in Hard Drive"*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 10 bře 2012 12:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněn nadpis
Důvod: Doplněn nadpis
-
- Pohlaví:
Re: Základna doska
Vítej na PC-help!
Moc nechápu co chceš. Pokud si tam připojil starý disk se systémem, pak to fungovat nebude.
Moc nechápu co chceš. Pokud si tam připojil starý disk se systémem, pak to fungovat nebude.
Vsvetlim lepšie. Odišla mi doska v PC tak som kupil novu od kamarata čo robi v sklade za lacno ale bez CD a ta doska ešte nebola použivana, pripojil som tam všetko zo stareho pc a zapol a pisalo mi to. a teras neviem čo stym.
-
- Pohlaví:
Jestli to správně chápu, pak to s Biosem nemá nic společného. Musíš nainstalovat systém.
Ale ako ked ja sa nedostanem ani do biosu pravdepodobne tam ani žiadny bios neni, skušal som davat do CD-rom aj cd s OS a nič.
-
- Pohlaví:
Co se stane když restartuješ PC a mačkáš Delete? Měl by naskočit Bios.
som tieš skušal ale men sa neprihlasi ani klavesnica ani sa do biosu nijak nedostanem a čo som našiel an nete podla toho čo mi to piše tam neni asi bios. a neviema ni ako sa tam dava
Bios sa neda vymazat !
Bios tam byt musi .
Bios tam byt musi .
a musi tam byt BIOS vždy pri kupe novej dosky ? lebo ta doska je uplne nova nikto ju ešte nespuštal ja som prvy.
Ano mam USB klavesnicu viem že pre takeho pripady je lepšia PS2 ale tak nevyzera to že by sa tam dalo nak dostat proste ten pc nič nespravi ani nič nezačne čitat iba s atam hodi to Scanning BIOS Image in Hard Drive...._ a nekedy sa aj zapian a vypina monitor.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2012 23:33) ---
alebo nemože byt problem s Jumperom že ej v zlej pozicii?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2012 23:33) ---
alebo nemože byt problem s Jumperom že ej v zlej pozicii?
-
- Pohlaví:
Možná si to špatně sestavil. Zkontroluj to. Připoj klávesnici do PS/2 - klasickou.
Restartuj PC a mačkej Delete /anebo nabídku na monitoru, např.F2/ aby ses dostal do Biosu. Tam nastav First BOOT CDROM. Vlož do mechaniky systémové CD, restartuj a nainstaluj systém.
Restartuj PC a mačkej Delete /anebo nabídku na monitoru, např.F2/ aby ses dostal do Biosu. Tam nastav First BOOT CDROM. Vlož do mechaniky systémové CD, restartuj a nainstaluj systém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4546
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
-
- 11
- 1627
-
od Stenatko