Zdravím všechny,
dnes mě kamarád povídal o službě, chcete-li webu a jelikož jsem tu o tom ještě nenašel žádnou zmínku, řekl jsem si, že se podělím. Jak již z názvu patrné, jedná se o službu OnLive.com která vám umožní hrát jakékoliv hry, kdekoliv a na čemkoliv. Ano, je to tak. Hrát můžete na notebooku, na PC na tabletech či na TV. Výhoda této služby spočívá v její nenáročnosti na vaše herní zařízení. Hry jsou spouštěny na vzdálených amerických serverech a k vám je streamován pouze obraz a díky tomu si můžou zahrát i majitelé slabších herních mašin. Registrace je rychlá a zadarmo. Na PC jsem si stáhl a nainstaloval jakéhosi klienta a do pěti minut od příchodu na web jsem už hrál. Seznam her je celkem slušný včetně nových titulů. Jako demo této služby si můžete zahrát bezplatně 30 minut vybrané hry. Dále je možno vybírat z různých balíčků a ceny nejsou nijak zlé. Je to zprovozněno, ozkoušeno a funguje! Jako nápad mi to přijde docela dobré a když to navíc funguje... Zde ještě malá ukázka a více info přímo na webu.
OnLive.com aneb hrajte kdekoliv, cokoliv a na čemkoliv
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: OnLive.com aneb hrajte kdekoliv, cokoliv a na čemkoliv
Je to skvělej program.... Kámoš mi ho doporučil asi před měsícem...a fakt doporučuji.
Pro hraní je ale potřeba solidní připojení k internetu....jinak to bude kostičkovat nebo velká odezva.
Pro hraní je ale potřeba solidní připojení k internetu....jinak to bude kostičkovat nebo velká odezva.
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
Hraju na LG Optimus Black, Zakoupený Dirt 2 a jede to na stabilní domácí Wi-Fi celkem dobře.
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
JJ, mám cca 4MBit net a jede mi to jak fík...
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”