Zdravím mam menši úkol do školy v Javě a potřeboval bych jestli by někdo nekoukl jestli mam spravnou syntaxi a nejsou tam nejake chytaky/chybičky Myslím že s kodu vyčtete oč vlastně běží. http://paste2.org/p/1951367
Zadaš kapacitu autobusu, počet cestujicich - vyjede ti kolikrat autobus musel jet aby převezl všechny cestujici a kolik cestujicich bylo při posledni jízdě
sice nejsem žádnej expert na javu ale příjde mi docela zbytečný mít tam ty 2 "ify" když maj stejnou podmínku, stačilo by to napsat do jednoho. a nejsem si jistej jestli to funguje ale dodal bych tam složený závorky k tomu větvení
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
Prosím o pomoc. Ozval se mi táta, že mu jde asi 14 dní strašně pomalu notebook. Má tento notebook:
Když jsem ve správci úloh otevřel procesy, všiml jsem si, že pokud otevřu jeden tab v Chrome a nic nedělám, paměť je využitá z cca 60 %. Když třeba...
Poslední příspěvek
Samozřejmě, že nová instalace WIN je nejlepší řešení, ale také nejpracnější.
Ohledně pomalého disku to může být také, že je zaplněn na 99%, a nebo je na konci životnosti. Udělej kontrolu disku programem CrystalDiskInfo. (Že by měly být pravidelné...