Chcem sa spítať že ktorý prehladač si mám dať/používať:?
Opera
Mozila
Safary
Google Chrome
Ktorý prehliadač?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ktorý prehliadač?
Záleží na tom, co Ti vyhovuje. Tohle téma nemá cenu, akorát se to zvrhne ve flamewar. Můžeš je jeden za druhým vyzkoušet. Za mě Chrome nebo IE9.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Za mě Google Chrom nebo Mozila
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Za mne Google Chrome, měl jsem rád i Mozilu Firefox, ale potom, co se mi začala na všech počítačích sekat při přehrávání videa na youtube, tak jsem přešel na chrome. IE 8 je taky dobrý, ale nemám ho kvůli pomalému načítání stránek naprogramovaných v Javě... Jedině přejít na IE 9, tam už je to lepší, ale nepovedlo se mi to ho nainstalovat... Jinak IE 9 je super prohlížeč, ale jestli si ho budeš stahovat, tak jedině verzi 9. Za mne Google Chrome! Je rychlí, nemá chyby...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Chrome
CPU: AMD Athlon X4 750K MB: Gigabyte GA-F2A75-D3H RAM: Corsair Vengeance XMP LP 2x 2GB 1600MHz GPU: Gigabyte HD 7850 PSU: BeQuiet Pure Power BQT L8-CM-630W
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taková mediální masáž a spousta adwaru od Googlu :-) Vyzkoušej, co ti vyhovuje
Pokud ale máš rád Flash a nemáš alespoň 20 Tera ramek, tak o Chrome ani neuvažuj :-)

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
OK, jdu do toho, zas a znova milý memphisto. Firefox žere víc RAMek a nějaký fámy o pádu flashe patřej do prehistorickejch verzí Chromu. Stejně tak není nikde žádná reklama. 
Zapnul sem si PC-Help.cz + 1 flash hru v obou browserech. A ejhle, Firefox mi spapal 500 MB RAM, zatímco Chrome stěží 200 MB RAM.

Zapnul sem si PC-Help.cz + 1 flash hru v obou browserech. A ejhle, Firefox mi spapal 500 MB RAM, zatímco Chrome stěží 200 MB RAM.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vzhledem ktomu, jak se všechny výše zmiňované prohlížeče tváří a pracují, tak Chrome a FF rozhodně nedoporučuji. Spíše tedy IE8/9, Operu, Safari nebo Avant.
Ale tisíc hlav, tisíc názorů.
Takže si je nejdříve vyzkoušej, a pak zvol ten, se kterým se ti bude nejlépe pracovat, nebo ti bude vyhovovat jeho ovládání, barevnost, služby (vaření kávy, masáže atd..) nebo rychlost (to aby si nemusel koukat na Bolta v zatáčce).
Rozhodně neposlouchej něco jako Liška-fuj, gůgl-Ee, mikrošit hnůj atd.
Ale tisíc hlav, tisíc názorů.
Takže si je nejdříve vyzkoušej, a pak zvol ten, se kterým se ti bude nejlépe pracovat, nebo ti bude vyhovovat jeho ovládání, barevnost, služby (vaření kávy, masáže atd..) nebo rychlost (to aby si nemusel koukat na Bolta v zatáčce).
Rozhodně neposlouchej něco jako Liška-fuj, gůgl-Ee, mikrošit hnůj atd.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Damned Tisíc hlav, tisíc názorů? Já říkám, že víc hlav, víc zelí.
Jinak pokud jde o mě, tak já několik let používám většinově Operu. Z prohlížečů, které jsem vyzkoušel, mi vyhovuje nejvíc. Nemusím do ní téměř nic doinstalovávat, její součástí je integrovaný poštovní klient, RSS čtečka, umí stahovat torrenty (coč sice potřebuju jednou za uherák, ale i tak).
Jinak pokud jde o mě, tak já několik let používám většinově Operu. Z prohlížečů, které jsem vyzkoušel, mi vyhovuje nejvíc. Nemusím do ní téměř nic doinstalovávat, její součástí je integrovaný poštovní klient, RSS čtečka, umí stahovat torrenty (coč sice potřebuju jednou za uherák, ale i tak).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Safari, Opera rozhodně ne... Seká se, je pomalý. A spousta dopňků a vylepšení na ně nefunkuje. Ani volání přes Facebook přes to nejde.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”