Dobrý den,
Nevíte o nějaké free službě která nabízí toto:
něco@moje volba.cz ?
Emailová schránka
Re: Emailová schránka
Název téma teda moc nevypovídá o tom na co se ptáš
Myslíš tím, že chceš e-mailovou adresu např. jméno@příjmení.cz místo jméno@seznam.cz ? Jestli ano tak buď budeš muset zakoupit doménu nebo můžeš kontaktovat majitele domény, jestli by ti e-mail nezřídil. Já s tím mám pozitivní zkušenost, majitel domény, které je stejná jako moje příjemní mi e-mail bez problému zřídil a dokonce za to ani nic nechtěl

Myslíš tím, že chceš e-mailovou adresu např. jméno@příjmení.cz místo jméno@seznam.cz ? Jestli ano tak buď budeš muset zakoupit doménu nebo můžeš kontaktovat majitele domény, jestli by ti e-mail nezřídil. Já s tím mám pozitivní zkušenost, majitel domény, které je stejná jako moje příjemní mi e-mail bez problému zřídil a dokonce za to ani nic nechtěl

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Emailová schránka
Doporučuju skutečně zakoupit doménu. Adresa za @ je jednoznačný identifikátor služby a nelze ho aliasovat podobně jako jméno.
Navržené řešení je nejen nepraktické, ale i nebezpečné. Kdokoliv může mail a jeho zprávy využít/zneužít a kdykoliv bez udání důvodu mail zrušit.
Navržené řešení je nejen nepraktické, ale i nebezpečné. Kdokoliv může mail a jeho zprávy využít/zneužít a kdykoliv bez udání důvodu mail zrušit.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”