Doporučte, prosím, nějaký svižný prohlížeč obrázků s plnou podporou unicode názvů souborů (aby uměl otevřít soubor v azbuce např.) Windows XP 32-bit.
Požadavky:
1. rychlý skroll při pevném zoomu, musí být schopen v mžiku přeskrolovat celý obrázek co si zazoomuji... ne jako prohlížeč faxů ve Windows co updatuje obrazovku jednou za sekundu o jeden milimetr
2. snadné ovládání klávesnicí, co funkce to jedna klávesa, prohlížení např. page down up, rotováni R L atd. ne chození do menu nebo používání 3 kláves na fci...
3. rotace obrázků levo/pravo s automatickým savem - často otáčím obrázky co nejsou vodorovně a nemíním řešit jejich ukládání pod jinými jmény atd. zkrátka save yes no a hotovo
4. plná podpora unicode, neexistuje aby program neotevřel obrázek pojmenovaný v azbuce
Programy, které jsem zkoušel a které mě zklamaly:
1. ACDSee Pro - otravuje s online registrací, poměrně pomalý, býval před lety rychlejší, sto tisíc funkcí a skutek utek
2. Irfan View - pomalý, posouvání obrázku při zoomu naprosto hlemýždím tempem, nepoužitelné
3. Fast Stone Max View - rychlý, dobrý ale neumí unicode, nenačetl obrázek v azbuce.. ostuda pro vývojáře...
4. Imaging Shop - nenačítá nic, ani jsem nemohl vyzkoušrt jeslti je rychlý
Pak mi došla trpělivost zkoušet dál tak píši sem, kdo má nějaký svůj oblíbený, svižný, šikovný, schopný prohlížeč? Děkuji.
rychlý prohlížeč obrázků s unicode Vyřešeno
Re: rychlý prohlížeč obrázků s unicode
Free?
Upni mi sem nějakej obrázek v azbuce, zkusim. Nechce se mi přepínat klávesnici na azbuku
Upni mi sem nějakej obrázek v azbuce, zkusim. Nechce se mi přepínat klávesnici na azbuku

Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: rychlý prohlížeč obrázků s unicode
Co XnView?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: rychlý prohlížeč obrázků s unicode Vyřešeno
Vyřešeno instalací starší verze ACDSee, a to 2009. Děkuji všem zúčastněným.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4189
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
-
Facebook - video selfie - prohlížeč - fotoaparát
od mikujaro » 14 črc 2025 19:47 » v Internet a internetové prohlížeče - 0
- 1772
-
od mikujaro
14 črc 2025 19:47
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5316
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
-
- 2
- 5947
-
od HelFix