Zdravím
Jak dobře ochladit tuhle kartu?
http://www.alza.cz/zotac-geforce-gtx560 ... 277285.htm
jak se na ní nasadí tohle chlazení?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001837
Dále bych potřeboval poradit jak získám více výstupů pro větráčky (3 pin)? Existuje něco jako rozdvojka z 3 pinu na 2x 3 pin nebo tak něco?(nic jsem nenašel)
Némam větrák u HDD(ve předu) takže se mě drži v case teplej vzduch.Větráky mám ale kam je zapojit nemám...
Díky za rady
PS:po půl hodině hraní Crysis 2 se mě vyburcuje grafika a zdroj na plný otáčky a spadne mě PC (jinak hra jede krásně na full)
Přehřívání grafiky GTX 560 Ti
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přehřívání grafiky GTX 560 Ti
Spíše bych jí reklamoval, pokud je to opravdu teplotama. Dej sem screen z HWMonitoru při hraní, než spadne
The ///M. The most powerful letter in the world.
To nejde záruku na ní nemám HW ukazuje před spadnůtím cca 70 celsia ale to nemusí být uplně pravda.Priorita je por mě udělat v case průvan takovej jakej tam má byt a na tohle potřebuju do něčeho zapojit ty větráčky,takže to je problém č.1
Desku mám tuhle a je na ní pouze jeden výstup na větrák pro 3 pin a jeden na 2 pin
http://www.czc.cz/msi-880gms-e35-amd-88 ... 3wod3DAFSg
Větráčky mám tyhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N000000TUO
NA 3 pin
Desku mám tuhle a je na ní pouze jeden výstup na větrák pro 3 pin a jeden na 2 pin
http://www.czc.cz/msi-880gms-e35-amd-88 ... 3wod3DAFSg
Větráčky mám tyhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N000000TUO
NA 3 pin
Naposledy upravil(a) Trog dne 21 kvě 2012 21:22, celkem upraveno 1 x.
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Fany jsou 4-pin, nebo 3-pin?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš ji přetaktovanou? protože 70C je krásna teplota, máš zapojený oba dva přídavné napájení ke grafice? Ovladače aktuální? To Ti dělá jenom u Crysisu?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A sestava včetně zdroje?
// A, už jsem si všimnul
Zkus si někde půjčit zdroj.
// A, už jsem si všimnul

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Sestavu má v profilu.
Dělá mí to zatím jen u crysis 2, Batefilda jsem dohrál na ultra kvality(jen osekané stíny a výbuchy),NFS the run taky na full kvalitu dohráno a spadlo mi to je jednou u Battlefilda při náročné scéně.
Ovladače ke grafice mám na 100% nejnovější a na 100% je dobře zapojená.Taktovaná není.
Těch 70 stůpňu nemusí být pravda(kamošovi ukazoval HW na grafice 65 stupnů ale když na ní šáhl ze strany kde není větrání tak si spálil prst(prej že))
Zdroj mi zde psali že je určitě postačující i když sem od začátku chtěl 600 w.
POtřebuji nják vyřešit to správné větraní a potom se uvidí(mám jen jeden větrák na tahaní vzduchu ven + na proceru a na grafice což je bída jak prase)
Pořaďte prosím jak zapojit(kam zapojit) větráčky, když nemám na desce výstup????(přes externí napajení bych ale nerad)
Ovladače ke grafice mám na 100% nejnovější a na 100% je dobře zapojená.Taktovaná není.
Těch 70 stůpňu nemusí být pravda(kamošovi ukazoval HW na grafice 65 stupnů ale když na ní šáhl ze strany kde není větrání tak si spálil prst(prej že))
Zdroj mi zde psali že je určitě postačující i když sem od začátku chtěl 600 w.
POtřebuji nják vyřešit to správné větraní a potom se uvidí(mám jen jeden větrák na tahaní vzduchu ven + na proceru a na grafice což je bída jak prase)
Pořaďte prosím jak zapojit(kam zapojit) větráčky, když nemám na desce výstup????(přes externí napajení bych ale nerad)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš volný molex, tak kup větráky s molex konektorem. Přes co měříš ty teploty? HWmonitor?
to je v zadu že?
Hele, ja Ti řeknu, že i kdyby cokoliv, tak grafika musí stačit chladit, jinak by se přeci nemohla prodávat, napadají mě 2 možnosti:
1, Buď s ní něco je (Servis, když nemáš záruku)
2, Zdroj nedává dostatek šťávy [(čili by taky nebylo od věci si půjčit od někoho kvalitní zdroj) (i když si to nemyslím, protože máš dostačující (Seasonic)]
mám jen jeden větrák na tahaní vzduchu ven
to je v zadu že?
Hele, ja Ti řeknu, že i kdyby cokoliv, tak grafika musí stačit chladit, jinak by se přeci nemohla prodávat, napadají mě 2 možnosti:
1, Buď s ní něco je (Servis, když nemáš záruku)
2, Zdroj nedává dostatek šťávy [(čili by taky nebylo od věci si půjčit od někoho kvalitní zdroj) (i když si to nemyslím, protože máš dostačující (Seasonic)]
JJ měřím přes HW monitor + mám ještě teplotní čidlo....Jak vypadá ta koncovka monex nebo co že to je?Hledal jsem větráky na jiné přípojky a nenašel právě.
Doufám že to zdrojem nebude nerad bych vyhodil 2 litry z okna jen tak...
Bude tam pasovat to chlazení co jsem daval do odkazu(nahoře) respe. má to cenu je tam dávat.Tahle GTX je přetaktována už od výrobce a topí ze všech nejvíc....
Doufám že to zdrojem nebude nerad bych vyhodil 2 litry z okna jen tak...
Bude tam pasovat to chlazení co jsem daval do odkazu(nahoře) respe. má to cenu je tam dávat.Tahle GTX je přetaktována už od výrobce a topí ze všech nejvíc....
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Každá GTX je přetaktovaná od výrobce.
Jo, pasovat tam bude, účinné chlazení bych řekl, akorát si ještě kup teplovodivou pastu na chipset a následně namontuj chladič.
AIMAXX eNVicooler 12 Sám mám 2 kusy téhle značky.
Jo, pasovat tam bude, účinné chlazení bych řekl, akorát si ještě kup teplovodivou pastu na chipset a následně namontuj chladič.
AIMAXX eNVicooler 12 Sám mám 2 kusy téhle značky.
A zděř na molex bych měl mít určitě snad ne?Potřeboval bych jestě dva kusy větráků zapojit tj. 2 volnou zděř na molex.
Seasonic má výstup 6 x na molex takže bych tam měl mít určo njákéj volnej že?
http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-520-52 ... ki2651udc4
Zkusím jen přidát větráčky a udělat v case airflow tak ják má byt a uvidím.
Seasonic má výstup 6 x na molex takže bych tam měl mít určo njákéj volnej že?
http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-520-52 ... ki2651udc4
Zkusím jen přidát větráčky a udělat v case airflow tak ják má byt a uvidím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1626
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07
-
- 32
- 7254
-
od šulda
18 zář 2024 16:03
-
- 1
- 2332
-
od šulda
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9128
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2245
-
od FELINY