Ahoj všichni,
Chtěl bych se zeptat jestli mi může Ccleaner smazat nějakou důležitou složku u Diablo 3 (Složky v dokumentech apod.)
Pro jistotu jsem dal do výjmky složky s D3. A taky jestli je normální,když se po startu přihlásím a zpustím D3 tak než se spustí launcher se ukáže checking for updates . Já vím je to trochu zamotané :)
Může Ccleaner smazat něco dležitého z Diablo 3?*
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Může Ccleaner smazat něco dležitého z Diablo 3?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 21 kvě 2012 23:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Může Ccleaner smazat něco dležitého z Diablo 3?*
Pokud jsi dal do výjimky tu složku, tak si nemyslím, že by se ti mělo něco ztratit. Používám CCleaner už hodně dlouho a nikdy jsem neměl problém s něčím takovým, jako je smazání nějakých souborů.
A Checking for updates znamená, že klient si automaticky vyhledá aktualizace, pokud nějaké jsou a nainstaluje je. Ještě jsem neměl tu čest si Diablo zahrát, ale myslím si, že jako každý klient musí mít někde nastavení a tam nabídku - automaticky vyhledat aktualizace nebo něco podobného. Je to naprosto normální.
A Checking for updates znamená, že klient si automaticky vyhledá aktualizace, pokud nějaké jsou a nainstaluje je. Ještě jsem neměl tu čest si Diablo zahrát, ale myslím si, že jako každý klient musí mít někde nastavení a tam nabídku - automaticky vyhledat aktualizace nebo něco podobného. Je to naprosto normální.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ok,jenže tšch složek s D3 je po použití víc,takže tam kde je nainstalovaný a pak dokumenty atd.+ exe ,takže jsem to tu napsal kvůli tomu,že mi nebylo jistý jestli ten mini ms připojení hned po logionu do hry bylo tímto.A ms se mi ustálil až tak 2min po tom,takže nevím jestli je to v Ccleaneru ,nebo pány z Blizzardu ,když ten server jede sotva týden.
zeptej se sám sebe, jestli je opravdu tak zvláštní, že hra která vyžaduje neustále připojení k internetu vyhledává před připojením aktualizace? Pokud by cc cleaner přece jen náhodou něco smazal tak by se stali 2 věci. Buďto by si launcher chybějící data stáhl, nebo by hra jednoduše nešla zapnout.
k latencím. Ty jsou opravdu pobuřující, ale to je v drtivé většině způsobeno zahlcenými servery. Já mam ráno 50 ms, odpoledne 150 a večer když je špička 280. Nepříjemné, ale hratelné.
Chceš-li vědět jestli za ty latence může Tvůj net, udělej si tracert na blizzard servery (do cmd hoď tento příkaz) tracert eu.logon.battle.net
k latencím. Ty jsou opravdu pobuřující, ale to je v drtivé většině způsobeno zahlcenými servery. Já mam ráno 50 ms, odpoledne 150 a večer když je špička 280. Nepříjemné, ale hratelné.
Chceš-li vědět jestli za ty latence může Tvůj net, udělej si tracert na blizzard servery (do cmd hoď tento příkaz) tracert eu.logon.battle.net
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Checking for updates je naproto normální běžná hláška u většiny launcherů. Je to i v Tvém zájmu, protože pokud nemáš nejnovější verzi, tak Tě do zpravidla nepustí dál. Takle to launcher zajistí.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dik za rady, muj internet je vpořádku podle testů je to 14ms ,2MB download a 0.54 upload.
To ms na D3 je po přihlášení 700 pak 400 a při nejlepším tak 200-280 :),takže zato může Blizzard.
Ale fakt dík lidi.
To ms na D3 je po přihlášení 700 pak 400 a při nejlepším tak 200-280 :),takže zato může Blizzard.
Ale fakt dík lidi.
700 ms by jsi mít opravdu neměl, to značí nějaký průser. Zkus si natáhnout budík na 03:00 nebo do 03:00 vydržet vzhůru a koukni jakou budeš mít latenci na téměř prázdném serveru.
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
D3 a prázdný server týden po vydání? Dobrej vtip.
Spíš to změř tak za měsíc.

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Až nebudou servery tak zatížený,tak můžu zkoušet zvýšit fps 

Orcus píše:D3 a prázdný server týden po vydání? Dobrej vtip.Spíš to změř tak za měsíc.
ve 3h ráno v evropě moc lidí nehraje... je to naprosto ideální doba na zjištění skutečné latence
ondrej.nosek píše:Až nebudou servery tak zatížený,tak můžu zkoušet zvýšit fps
od kdy má latence cokoliv společného s FPS?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty to nechápeš viď? Většina lidí si vzala 14 dnů dovolenou a spěj přes den, kdy je teplo a to zas hrajou lidi, který nemaj dovolenou.

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
FPS jsem nemyslel jako spojitost s latencí,ale jen obrazně.
Slyšel jsem,že je dokonce mín lagů na 30-60 FPS,ale nevím co je natom pravdy :) .
Ale jen tak stranou ... Jestli jsem na EU serveru tak jak to zjistím? Hru jsem si koupil normálně v ČR a při zakládání battle.net accountu jsem zvolil Česko.
Jen se tak ptám :) .
Slyšel jsem,že je dokonce mín lagů na 30-60 FPS,ale nevím co je natom pravdy :) .
Ale jen tak stranou ... Jestli jsem na EU serveru tak jak to zjistím? Hru jsem si koupil normálně v ČR a při zakládání battle.net accountu jsem zvolil Česko.
Jen se tak ptám :) .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3316
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 zář 2024 07:46
-
-
Porovnaní sestavy + kde muže být problém? Příloha(y)
od Ribendik » 12 pro 2024 11:04 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 871
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 12:26
-
-
- 16
- 4984
-
od Minapark