Dobrý deň,
dúfam že si na mňa nájdete čas, budem vám veľmy vďačný. Chcel by som sa opýtať dve otázky, ale teoreticky by mi stačilo odpovedať iba na prvú otázku. Ale bol by som spokojnejší keby ste odpovedali na oby dve.
Moja prvá otázka je ako sa na tomto fórum dajú hľadať veci, lebo keď som sa zaregistroval tak som dostal správu kde boli podmienky ako sa tu súrávať a pred tým ako sa založí téma tak by som si tu mal pohladať či to tu už neni nietde spomenuté. No, a ja by som si to aj pohľadal ale neviem ako, možno to tam aj bolo napísané ale ja som to nenašiel. Nebudem predca ako debil čítať každú jednú tému.
A moja druhá otázka (tá je tá prečo som sem prišiel) je:
Mám notebook, medzi telom a reproduktorom (ktorý sa nachádza medzy tými spojmi čo spájaju obratovku a telo) je diera - taká malinká veľkostne 8 cm po dĺžke a 1mm po šírke. Je to vlastne iba trochu odialené dve časti natebooku ktore by mali byť spojené. Z estetického hľadiska mi to vôbec nevadí ale bojím sa aby sa mi tam nedostal prach lebo keď mi skončí záruka a poazí sa môžem isť do .... Mám velice výkoný notebook a na vzhľade mi moc nezálzi, ALE TÝM NECHCEM POVEDAŤ ŽE SA O NEHO NESTARÁM, KAŽDÝ DRUHÝ DEŇ HO ČÍSTÍM A MÁM NA ŇOM EŠTE FÓLIU (dostal som ho na začiatku decembra minulého roku). No, vrátme sa k problému, mám ho ešte v záruke tak keby to bol problém tak by som ho išiel reklamovať ale krstný (on sa tomu rpzumie) mi povedal že to nevadí, ale ja by som chcel počuť aj váš názor. Ináč fúka z neho poriadne takže by mal byť čistý.
Model notebooku: hp pavilion dv7 notebook pc
Ak budete chcieť priložím sem aj fotku ale asi by to bolo zbytočné lebo je to velice malá dierka.
Ďakujem za odpovede.
Prach v notebooku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Prach v notebooku
Dúfam že mi pomôžete v prblémoch ohľadom môjho notebooku, aj keď sme vás porazili v hokeji. :-)
-
- Pohlaví:
Re: Prach v notebooku
Vítej na PC-Help!
K té první otázce. Máš tu kartu Hledat na kterou klikneš a napíšeš např. Prach v notebooku a potvrdíš, resp Hledat. Potom už vyběhnou odpovědi které s tím souvisí:
search.php?keywords=Prach+v+notebooku&terms=all&author=&sv=0&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
K té druhé otázce: Stáhni HV-monitor /odkaz mám v podpisu a koukni na teploty.
K té první otázce. Máš tu kartu Hledat na kterou klikneš a napíšeš např. Prach v notebooku a potvrdíš, resp Hledat. Potom už vyběhnou odpovědi které s tím souvisí:
search.php?keywords=Prach+v+notebooku&terms=all&author=&sv=0&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
K té druhé otázce: Stáhni HV-monitor /odkaz mám v podpisu a koukni na teploty.
Nahoře, hned pod logem fóra:
Fórum
Hledat
FAQ - Rozcestník
Pravidla fóra
Jsem tu poprvé
Články na CDR.cz
Ta díra je tam schválně, nebo ti to prasklo?
Jinak většina notebooků má takovej systém chlazení, že to bere vzduch zespodu a ohřátej ho vyfukuje ven na boku ntb, takže prach se ti tam nedostane. Aspoň ne tudy, ale spodem. Tomu nijak nezabráníš, hold to musíš časem vyčistit.
Fórum
Hledat
FAQ - Rozcestník
Pravidla fóra
Jsem tu poprvé
Články na CDR.cz
Ta díra je tam schválně, nebo ti to prasklo?
Jinak většina notebooků má takovej systém chlazení, že to bere vzduch zespodu a ohřátej ho vyfukuje ven na boku ntb, takže prach se ti tam nedostane. Aspoň ne tudy, ale spodem. Tomu nijak nezabráníš, hold to musíš časem vyčistit.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ďakujem oby dvom. Ani som nečakal takú ríchlu odozvu :). Ináč viem že mi to nasáva vzduch zo spodu a vyfukuje z ľavej strany ja iba keď táto medzierka je na vrchu tak ten prach ktorý na ňu padá sa do nej dostane, lebo cez tú medzerku sa normálen dá pozarať na druhú stranu 

Naposledy upravil(a) marcel1996 dne 23 kvě 2012 22:51, celkem upraveno 2 x.
Dúfam že mi pomôžete v prblémoch ohľadom môjho notebooku, aj keď sme vás porazili v hokeji. :-)
-
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ou, práve som si stiahol ten HV-monitor ale Eset 5 mi povyhadzoval tabuľky aby som to dal preč. Je to naozaj bezpečné?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
fíha, prečo tam neni čeština alebo slovenčina?
otvorilo sa mi také čierno žlté okno ktoré mi našlo 712 errors (aj keď CCleaner mi nenašiel nič) ale keď som ich dal opraviť (fix) tak si to vypítalo 9,50 € a to im nedám ale neviem ako sa dostanem do tej šedej tabulky ktorá je vyzobrazená aj na tej ich stránke, kde je napísaná teplota a tak. Ďakujem

-
- Pohlaví:
Co si to proboha stáhnul? To co si stáhnul zruš! Musíš stahovat HW-monitor!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jasné
hneď mi to bolo podozrivé
je vidieť že sa musím ešte veľa učiť

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2430
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 17:40