toshiba A300d
toshiba A300d
zdravim mam menši problem prodal sem zminovany notes vcelku za 3500kč plne funkčni ktery sem kupil na slovensku brat ho mal doma 2 dni nebyl snim žadny problem kdyby jo řekne mi to pak sem si ho vzal do čech a tady kde aj bydlim sem ho prodal na bazošu asi o 20km dal když sem ho mnel ja taky snim nic nebylo když sem ho prodal tak borec mi až po 24 h až večer napsal že se vypina po nejakej dobe cca 30minut tak sem mu řekl at skusi vybrat baterku bo baterku tam byla kaput ozval se pak na dalši den že nic tak se mu řekl at stim jde do servisu a že ako kopromis dam mu pulku na opravu ale on nic došel hned zamnu že chce penize spet co nepripada k uvahu bo sem ich aj minul a bohvi co on stim doma delal neřikam že jo ale ja když si neco kupim tak se stim hraju atd a ne kupim dam ho ho na stul a neham ho tak kdyby došel ten sami den jo zapl sem ho a pak se mi vypl neni problem dam mu love spet že on nema čas na take veci atd dost mne to štve kdyby chcu nekeho odrbat tak ho neprodam tak blisko aby mne pak nekto chodil otravovat celu noc som kvoly tomu nespal bo mne to sere že si omne mysli že su podvodnik mam doma ješte dalši 2 toshiby a su snimi velice spokojen.tak sem zistoval jestly me muže udat atd do 5000 to neni trestny čin od prodeje nema žadny doklad tak je to slovo proti slovu.patral sem dal a zistoval sem co tomu muže byt vypada to že to je bud graficka ktera je integrovana na zakladovce anebo samostatna zakladovka anebo chladeny pri přehřity jde oto že ani mne ani bratovi ani temu borcovi pred nami to nedelalo dal sem mu 2 varianti at ho da do opravi a zisti cenu opravi a ked to bude normal tak mu pulku prispeju anebo at ho da opravit a donese mi ho tak funkčni jako ja když se mu ho prodal a pak mu vratim penize.medzi tim se hledal ten sami notes a poškozene se prodavaj za 2500 a to bez zakladovky atd anebo aj za vic z funkčni zkaldovkou ale nema neco jine napd HDD atd co mam podle vas delat dekuji
Re: toshiba A300d
Přeinstaluj nejdřív systém, ať vyloučíš softwarovou chybu. Otestuj HDD třeba pomocí HD Tune. Pak napiš.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
ja ho už nemam ma ho ten dotičny ce sem mu ho prodal
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nerikej mi, ze na Slovensku nepouzivate interpunkci (carky, tecky)!
Jestli jsi ho prodal do bazaru (a dostal hned penize=vykup), tak odpovednost za skryte vady nese bazar. Pokud ti prodej zprostredkovaval(=komise), neses ji ty.
Jestli jsi ho prodal do bazaru (a dostal hned penize=vykup), tak odpovednost za skryte vady nese bazar. Pokud ti prodej zprostredkovaval(=komise), neses ji ty.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
to je tim že su rodeny slovak :-) a neřikejte že to nejde prečist neni pisemne slovo a a z bazošem sem komunikoval tam mi napsali toto
Dobrý den,
jedná se o bazarový prodej a nejste povinen zboží převzít zpět a
vrátit finanční obnos.
--
S pozdravem,
David Rozhold bazos.cz
mailto:david.rozhold@bazos.cz
pak sem si zistoval ohledne podany trestneho stihani ale kedže nema doklad a vše bylo na slovni domluve tak nezmuže nic a do 5tisic to neni ani trestny čin
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2012 11:28) ---
a ten pravopis mne mrzi ale mam stim problem když se vam pletu skoro stejne jazyki mi hodne použivame y a česi zas i :-)
Stačilo, pánové. Promazáno od zbytečných OT. Jednou upozornit snad stačí... memphisto
Dobrý den,
jedná se o bazarový prodej a nejste povinen zboží převzít zpět a
vrátit finanční obnos.
--
S pozdravem,
David Rozhold bazos.cz
mailto:david.rozhold@bazos.cz
pak sem si zistoval ohledne podany trestneho stihani ale kedže nema doklad a vše bylo na slovni domluve tak nezmuže nic a do 5tisic to neni ani trestny čin
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2012 11:28) ---
a ten pravopis mne mrzi ale mam stim problem když se vam pletu skoro stejne jazyki mi hodne použivame y a česi zas i :-)
Stačilo, pánové. Promazáno od zbytečných OT. Jednou upozornit snad stačí... memphisto
-
- Pohlaví:
Zdravim,
mam menši problem, prodal sem zminovany notes vcelku za 3500kč , plne funkčni, ktery sem kupil na slovensku. Brat ho mal doma 2 dni, nebyl snim žadny problem a kdyby jo řekne mi to. Pak sem si ho vzal do čech a tady kde aj bydlim sem ho prodal na bazošu asi o 20km dal.
Když sem ho mnel ja taky snim nic nebylo, ale když sem ho prodal tak borec mi až po 24 hod. večer napsal že se vypina po nejakej dobe cca 30minut. Tak sem mu řekl at skusi vybrat baterku bo baterku tam byla kaput. Ozval se pak na dalši den že to nepomohlo a tak se mu řekl at s tim jde do servisu a že ako kopromis dam mu pulku na opravu. Ale on nic, došel hned zamnu že chce penize spet, ale to nepripada k uvahu bo sem ich aj minul a bohvi co on stim doma delal.
Neřikam že jo, ale ja když si neco kupim tak se stim hraju atd. a ne kupim dam ho ho na stul a neham ho. Tak kdyby došel ten sami den jo zapl sem ho a pak se mi vypl neni problem dam mu love spet , ale že on nema čas na take veci atd.
Dost mne to štve, kdyby chcu nekeho odrbat tak ho neprodam tak blisko aby mne pak nekto chodil otravovat. Celu noc som kvoly tomu nespal bo mne to sere že si omne mysli že su podvodnik. Mam doma ješte dalši 2 toshiby a su snimi velice spokojen.
Tak sem zistoval jestly me muže udat atd., do 5000 to neni trestny čin, od prodeje nema žadny doklad tak je to slovo proti slovu. Patral sem dal a zistoval sem co tomu muže byt a vypada to že to je bud graficka ktera je integrovana na zakladovce anebo samostatna zakladovka anebo chladeny pri přehřity. Jde oto že ani mne ani bratovi ani temu borcovi pred nami to nedelalo. Dal sem mu 2 varianti at ho da do opravit a zisti cenu opravi a ked to bude normal tak mu pulku prispeju anebo at ho da opravit a donese mi ho tak funkčni jako ja když se mu ho prodal a pak mu vratim penize. Medzi tim se hledal ten sami notes a poškozene se prodavaj za 2500 a to bez zakladovky atd anebo aj za vic z funkčni zkaldovkou ,ale nema neco jine napd HDD atd.
Co mam podle vas delat dekuji.
Tak jsem si to malinko přepsal /bez opravy gramatiky/ do čitelnosti.
Dle mého názoru byla chyba už v komunikaci při prodeji. Seriózní obchod se dělá s nějakou dobou na odzkoušení, např. 14 dní. A v případě že kupující je takto blízko neměl by být žádný problém to při prodeji trochu otestovat a teprve pak uzavřít smlouvu.
Nicméně, řešení které si mu nabídl je dle mého názoru férové a ne tvém místě bych si nedělal starost. Teď je na tahu on.
Ovšem jak jsem uvedl, chyba byla v prvotní komunikaci a to na obou stranách!
mam menši problem, prodal sem zminovany notes vcelku za 3500kč , plne funkčni, ktery sem kupil na slovensku. Brat ho mal doma 2 dni, nebyl snim žadny problem a kdyby jo řekne mi to. Pak sem si ho vzal do čech a tady kde aj bydlim sem ho prodal na bazošu asi o 20km dal.
Když sem ho mnel ja taky snim nic nebylo, ale když sem ho prodal tak borec mi až po 24 hod. večer napsal že se vypina po nejakej dobe cca 30minut. Tak sem mu řekl at skusi vybrat baterku bo baterku tam byla kaput. Ozval se pak na dalši den že to nepomohlo a tak se mu řekl at s tim jde do servisu a že ako kopromis dam mu pulku na opravu. Ale on nic, došel hned zamnu že chce penize spet, ale to nepripada k uvahu bo sem ich aj minul a bohvi co on stim doma delal.
Neřikam že jo, ale ja když si neco kupim tak se stim hraju atd. a ne kupim dam ho ho na stul a neham ho. Tak kdyby došel ten sami den jo zapl sem ho a pak se mi vypl neni problem dam mu love spet , ale že on nema čas na take veci atd.
Dost mne to štve, kdyby chcu nekeho odrbat tak ho neprodam tak blisko aby mne pak nekto chodil otravovat. Celu noc som kvoly tomu nespal bo mne to sere že si omne mysli že su podvodnik. Mam doma ješte dalši 2 toshiby a su snimi velice spokojen.
Tak sem zistoval jestly me muže udat atd., do 5000 to neni trestny čin, od prodeje nema žadny doklad tak je to slovo proti slovu. Patral sem dal a zistoval sem co tomu muže byt a vypada to že to je bud graficka ktera je integrovana na zakladovce anebo samostatna zakladovka anebo chladeny pri přehřity. Jde oto že ani mne ani bratovi ani temu borcovi pred nami to nedelalo. Dal sem mu 2 varianti at ho da do opravit a zisti cenu opravi a ked to bude normal tak mu pulku prispeju anebo at ho da opravit a donese mi ho tak funkčni jako ja když se mu ho prodal a pak mu vratim penize. Medzi tim se hledal ten sami notes a poškozene se prodavaj za 2500 a to bez zakladovky atd anebo aj za vic z funkčni zkaldovkou ,ale nema neco jine napd HDD atd.
Co mam podle vas delat dekuji.
Tak jsem si to malinko přepsal /bez opravy gramatiky/ do čitelnosti.
Dle mého názoru byla chyba už v komunikaci při prodeji. Seriózní obchod se dělá s nějakou dobou na odzkoušení, např. 14 dní. A v případě že kupující je takto blízko neměl by být žádný problém to při prodeji trochu otestovat a teprve pak uzavřít smlouvu.
Nicméně, řešení které si mu nabídl je dle mého názoru férové a ne tvém místě bych si nedělal starost. Teď je na tahu on.
Ovšem jak jsem uvedl, chyba byla v prvotní komunikaci a to na obou stranách!
Zpět na “Problémy s hardwarem”