špatné zpbrazování monitoru
špatné zpbrazování monitoru
Ahoj chtěl bych poprosit o radu. Monitor mi zobrazuje plochu s asi centimetrovým černým ohraničením dost nepříjemně se na to kouká. Dneska mi přišel comp i s monitorem tak se v tom nechci moc vrtat tak se chci zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti a neporadil co s tím, nebo jestli je to tak normální a jde jen o zvyk. monitor, gk a datovej kabel jsou tyto http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... RP011GZC01. Moc děkuju za rady.
Re: špatné zpbrazování monitoru
ZKus si v nastavení na monitoru pohrát s kalbirací. Nejlepší by byla automatický ale nevím, kde ji najdeš.
Souhlas s Arcasem. Zkus buď automatickou kalibraci (přímo na monitoru, nemá v podstatě nic společného s PC), nebo zkus po naběhnutí počítače pravým tlačítkem myši na plochu, vybrat Vlastnosti - Nastavení - Rozlišení obrazovky a zkusit změnit. (Nevím, jak máš teď nastaveno, takže konkrétnější být nemohu).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Doporučené rozlišení 1920 x 1080
Sorry, přehlédl jsem, že je známá sestava.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5834
-
od drobino
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7639