Polil jsem notebook - některé klávesy nefungují
Polil jsem notebook - některé klávesy nefungují
polil jsem notebook- klávesnici,následně rozebral a vysušil, po dvou hod jsem ho zapl, nektere klávesy vůbec nefungují, ale také se stává že když máčknu nějakou klávesu, systém naapíše uplně jinou než jsem zmáčk.. co pporadíte
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 čer 2012 19:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: polil jsem notebook
Servis protože tam bude asi zkrat voda čaj polívka to vše je svinstvo a nejhorší je svíčková.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Po dvou hodinách si ho zapl?! Čím si ho sušil?! VYPNOUT! Vyndat baterku, odpojit od adaptéru, rozdělat, nechat vyschnout min. 24 hodin, ideálně víc!
Si myslíš, že ti po 2 hodinách vyschne? Doufej, že sis tam nic neoddělal.
Si myslíš, že ti po 2 hodinách vyschne? Doufej, že sis tam nic neoddělal.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
No polil jsem VODOU jen kousek klávesnice, vylil jsem tam cca 100 ml vody, ale tak 80 ml jsem stihl utřít, dovnitř se dostalo tak 10 - 20 ml, ale ty museli projít přes tu ochranou gumu... Jakmile prošli zůstali tam, protože jak jsem to rozebral byla voda jen v této části, takže si myslím, že stačilo vysušit tu klávesnici. Doufám, že to bude fungovat..pokud ne servis nehodlám podporovat, protože to stojí židovské peníze, to si raději najdu sám.. No tak nechám to přes noc prosychat a ráno uvidím.. Akorát lituji, že jsem NTB vypnul až 5 minut po polití, ale potřeboval jsem něco dodělat a nedošlo mi to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 16:13) ---
sušil jsem fenem
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 16:35) ---
dodávám fotky
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 18:02) ---
ted jsem ho zkusil zapnout a funguje mnohem více kláves ale furt ne všechny čím to je???????
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 18:31) ---
tak co
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 20:40) ---
Poradte pls, aspon at to neodsere další hardware.......
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 16:13) ---
sušil jsem fenem
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 16:35) ---
dodávám fotky
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 18:02) ---
ted jsem ho zkusil zapnout a funguje mnohem více kláves ale furt ne všechny čím to je???????
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 18:31) ---
tak co
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2012 20:40) ---
Poradte pls, aspon at to neodsere další hardware.......
Vyndal jsem klávesnici, harddisk, mechaniku.. jediný co nevyndavám je základní deska, na to si netroufám.... Notebook suším druhý den, dnes je horko tak jsem ho nechal venku ve stínu, zejtra už ho zapnu. Podle mě bude fungovat, až na tu klávesnici, kterou seženu novou, ale zajímá mě jaká je pravděpodobnost koroze po dvou dnech sušení, protože se bojím, že už začal reznout nebo zrezne, což by byla v pr.. základní deska a mohl bych kupovat novej notebook .. :( Ještě jestli nevíte kde sehnat levně klávesnice do ntb, třeba bazarový, protože nová vyjde na litra :(( ..?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Polil jsem notebook - některé klávesy nefungují
Jo, za blbost/neopatrnost se holt plati...
Ja osobne bych do bazarove nesel a koupil novou.
Ja osobne bych do bazarove nesel a koupil novou.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Vždycky ti to tam nechá mapy. Já jsem si do NTB vylil tak 400ml minerálky. Hned jsem ho otořil a rozebral. Vysušil a asi za 3 hod. jsem ho zapnul. Nutně jsem to potřeboval. A všechno mi funguje jak má. Jenom klávesy jsou trochu zalepené občas některá zůstane zamáčklá ale vpoho. Horší je to vevnitř. Přessně jde vidět kde ta voda tekla. Naštěstí jsem nemusel nic měnit.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nezlob se na mě, ale pokud ti řeknu, ať ho necháš pořádně vyschnout minimálně 24 hodin, protože pár hodin nestačí, a ty ho za chvilu "zkusíš zapnout", tak je to jenom tvoje blbost, a nedivil bych se, kdyby sis tam diky tomu něco definitivně odrovnal. Nechápu, že si furt lidi myslí, že když z toho už ta voda neteče, tak že tam nikde není...
Klávesnici zkus pořádně pohledat na různech bazarovejch/aukčních serverech. Když nenajdeš, budeš muset koupit novou.
Klávesnici zkus pořádně pohledat na různech bazarovejch/aukčních serverech. Když nenajdeš, budeš muset koupit novou.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
jo já vím jsem debil jsem hrozně netrpělivej a štve mě to :(((
tak co myslíte může to ještě zkorodovat?
tak co myslíte může to ještě zkorodovat?
Myslím že určitě může, ale s tím ty už nic nenaděláš. Tak užívej dokud to funguje 

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5209
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3095
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4273
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
-
- 0
- 2362
-
od sasshrek