Ahoj lidi,
potřeboval bych malinko poradit prosím.. Chtěl bych si pořídít externí zvukovku k netbooku. Ani ne tak na sluchátka jako spíš na repra (Mam Logitech Z2300 a myslim že mají ještě velkej potenciál oproti integrovaný zvukovce). Trochu jsem se porozhlížel a padla mi do oka tahle http://www.alza.cz/creative-sound-blast ... 194709.htm Případně jestli byste mi doporučili něco jiného?
Externí zvukovka Vyřešeno
Re: Externí zvukovka
Co máš za netbook, resp. jaká je v něm int. zvukovka? A taky co máš za repra? Většina PC reprosoustav si nezaslouží nějakou "lepší" zvukovku!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tenhle typ http://www.alza.cz/acer-aspire-one-d257 ... 250595.htm, radši ani nechci vědět jaká zvukovka v tom je, proto se shanim po "lepší"
repra mam celkem pro mě zatim dostačující..2.1 za necelý 4 tisíce
repra mam celkem pro mě zatim dostačující..2.1 za necelý 4 tisíce
Když nevíš, jaká zvukovka "v tom je", jsi si jistý, že budeš mít lepší? Pokud máš nějaké znalosti z nf techniky, tak víš, že zvuk se nejvíc "kurví" v koncových zesilovačích a ty jsou součástí tvých reprosoustav! To, co je v PC (notebooku, netbooku apod.) má vliv hlavně na zvukový systém (stereo, 5.1, 7.1) a kvalitu zvuku tolik neovlivňuje (i když jak kdy!). Jak ti vůbec ty bedny subjektivně hrajou při přímém připojení k netbooku - přes jack??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Hrajou poměrně "dobře", ale tušim že z nich půjde vytáhnout víc.. Možná je to blbost ale potom co sem je jednou připojil přes jack k Ipodu, hráli líp a čistějš..ekvalizér v přehrávači mam taky průběžně optimálně nalazenej..Jen ta integrovana zvukovka vzhledem k ceně "netbooku" myslim že nebude žádná bomba..
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vítej na Pc-Helpu!
Z-2300 jsou velice dobré reproduktory, pro jistotu však - nemůžeš je vyzkoušet na jiném Pc, aby jsi si byl jist, že je chyba v NTB, a že mohou hrát lépe?
Každopádně Tebou vybraná zvukovka je výborný kup, stejně jako celá řada X-Fi od Creative (sám doma jednu mám). Za tu cenu nabízí opravdu hodně muziky..
Z-2300 jsou velice dobré reproduktory, pro jistotu však - nemůžeš je vyzkoušet na jiném Pc, aby jsi si byl jist, že je chyba v NTB, a že mohou hrát lépe?
Každopádně Tebou vybraná zvukovka je výborný kup, stejně jako celá řada X-Fi od Creative (sám doma jednu mám). Za tu cenu nabízí opravdu hodně muziky..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Nezbývá mi, než souhlasit.
PS: Nechci jít do pekla!!
PS: Nechci jít do pekla!!
Re: Externí zvukovka Vyřešeno
Potom co jsem je před rokem vyměnil za umírající 5.1 X-530 jsem pocítil docela velkej skok v kvalitě hudby..Ale co jsem slyšel od známých u Z-2300 by mělo jít kousek poposkočit i díky přechodu z integrovaný (zvlášt na levném netbooku) na externí zvukovku..Na Creative jsem se dočetl spoustu kladných reakcí (v této cenové relaci) tak díky potvzení..:) Každopádně to ještě zvážim, vyzkoušim a pak se uvidí
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2284
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51