Dobrý den, mám takový problém včera se zničeho nic sekl počítač a sám se restartoval a nenabehl ani do výběru účtů vždy se znova restartoval. Dneska jsem ho zkoušela znovu zapnout ale už najede jen bios a pak jak má být vítejte etc... tak jen černá obrazovka a už se ani nerestartuje proto jsem chtěla zkusit přeinstalovat windows jenže dělá to samé bios normálně reaguje jenže když cd s windowsem napíše at dam libovolnou klávesu abych mohla smazat ten stary a nainstalovat nový tak jen černá obrazovka počítač se ani nerestartuje nic.
Děkuji předem za odpověd'
PC nejde spustit ani přeinstalovat
Re: PC nejde spustit ani přeinstalovat
pred par tydny se mi stalo uplne to stejne.. akorat ja jsem pretaktovaval grafiku a asi jsem ji oddelal...
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
Příčin může být více. Co je to za počítač a jaký je tam zdroj? Typ a výkon /W ?
Počítač už sem přeinstalovala sem si to blbě nastavila ae pak jak se dokončila instalace tak mi nenačetl ani bios jen černá obrazovka pak sem ho odpojila a znovu zapojila a šel přeinstalovala sem ho tedy znovu a šel normálně tak půl hodiny sem byla na pc instalovala grafiku etc.... a programy a po pul hodině se mi to stalo znovu zničeho nic se restartoval a zase jen černá obrazovka ani bios nenačetl nevíte čím by to mohlo být ??
-
- Pohlaví:
Počítač je skládanej zdroj je blue storm II 500 grafika nvidia 8 800gt a 2jádr gigabite základovka 2G ram jinač nvm kde to vyčíst
když sem nemužu podívat do tento počítač 

jak korektně ? to nechápu dokočila se instalace počítač se restartoval a normálně sem byla ve windowsech už sem měla vše nainstalovane grafiku zvuk etc ... a pak se restartoval a černá obrazovka ani bios se neukázal ani když sem ho několikrát restartovala
-
- Pohlaví:
Tak nezbývá než všechno odpojit. Nechat jenom CPU, 1RAM a grafickou kartu. Počítač by měl naběhnout a nahlásit že nemá z čeho bootovat. Potom připojit HDD a postupně ostatní aby se zjistilo co to shazuje.
Pokud to nenaběhne ani v té základní konfiguraci, pak zkusit jiný zdroj.
Pokud to nenaběhne ani v té základní konfiguraci, pak zkusit jiný zdroj.
Dobře děkuji předem hned vyzkouším :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2012 17:14) ---
mno už mi zase jde odpojila sem jenom hdd a cdromku pac zase tak pc nerozumim mno a pak sem pripojila hdd ae nechtel ho pc brat az sem ho restartovala a uz zase jde tak nvm
sem zvedava na jak dlouho
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2012 17:14) ---
mno už mi zase jde odpojila sem jenom hdd a cdromku pac zase tak pc nerozumim mno a pak sem pripojila hdd ae nechtel ho pc brat az sem ho restartovala a uz zase jde tak nvm

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu záseku bych to tipoval, že něco nejde jak má. Bohužel možnosti testování budou asi značně omezené (postupná výměna komponent).
ZAčni tím, že si na CD vypálíš MemTest a necháš ho nějakou dobu běžet. MemTest lze stáhnout samostatně nebo jako součást balíku Hirens BootCD.
Další možnost je vadný disk, zdroj, deska, grafika...
ZAčni tím, že si na CD vypálíš MemTest a necháš ho nějakou dobu běžet. MemTest lze stáhnout samostatně nebo jako součást balíku Hirens BootCD.
Další možnost je vadný disk, zdroj, deska, grafika...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
už sem stáhla ten program memtest asik to potrvá delší dobu tak aspon uvidím :) děkuju za tip
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4925
-
od makojed
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 18:23