Mému sousedovi přestala ve Skypu zobrazovat video, indikátor (ledka) svítí (prý dokonce i při vypnutém počítači).
Jde o typ Cuby Webcam Pro (od TRUST) tedy bez ext.ovladačů: http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=17319
PC: starší, konfig = XP Home, Avast, IObit Malware Fighter
usb kamera přestala fungovat Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: usb kamera přestala fungovat
Zobrazuje se mu v Tento počítač a ve Správci zařízení? Zkusit v jiném USB, případně jiném PC.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
V Tento počítač je nějaká jednotka usb foťák => což by mělo být ono?
Ale v Syst.Tray jsem žádnou ikonku náležící kameře neobjevil
Ale v Syst.Tray jsem žádnou ikonku náležící kameře neobjevil
-
- Pohlaví:
Ono to v liště být nemusí, někdy to prostě zlobí.
Ano to by mohlo být ono, když na to dvakrát klikne měl by se mu objevit obraz z té kamery.
Ano to by mohlo být ono, když na to dvakrát klikne měl by se mu objevit obraz z té kamery.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Výkonná webová kamera s vysokým hardwarovým rozlišením 1,3 megapixelů (1280 x 1024), které zaručuje ostrý obraz
Vysoce kvalitní obraz přes rozhraní USB 2.0 pro ostré & plynulé video v aplikacích Skype a YouTube
Technologie bez ovladačů: není potřeba instalovat ovladače, stačí zapojit & začít používat
Zabudovaný mikrofon pro čistý a kvalitní zvuk
Ideální pro záznam videa nebo konverzaci v aplikacích MSN/Live Messenger, Skype apod.
Výsledky testování - původní PC:
Tento počítač -> po otevření se zobrazí černý obdélník (bez videa)
Správce zařízení -> jsou tam (nakonec i ve Skypu nabízí Nastavení videa tři možnosti: 1.xxxcam 2. xxxcam manual 3.usb - nebo něco takového, vyzkoušeny všechny)
Výsledky testování - můj PC: (mám rovněž XP + stejnou verzi Skype)
Nefunguje.
Navíc ve Správci zařízení se nic nenainstalovalo, ani Skype/Nastavení videa nenabízí ty 3 možnosti)
Vysoce kvalitní obraz přes rozhraní USB 2.0 pro ostré & plynulé video v aplikacích Skype a YouTube
Technologie bez ovladačů: není potřeba instalovat ovladače, stačí zapojit & začít používat
Zabudovaný mikrofon pro čistý a kvalitní zvuk
Ideální pro záznam videa nebo konverzaci v aplikacích MSN/Live Messenger, Skype apod.
Výsledky testování - původní PC:
Tento počítač -> po otevření se zobrazí černý obdélník (bez videa)
Správce zařízení -> jsou tam (nakonec i ve Skypu nabízí Nastavení videa tři možnosti: 1.xxxcam 2. xxxcam manual 3.usb - nebo něco takového, vyzkoušeny všechny)
Výsledky testování - můj PC: (mám rovněž XP + stejnou verzi Skype)
Nefunguje.
Navíc ve Správci zařízení se nic nenainstalovalo, ani Skype/Nastavení videa nenabízí ty 3 možnosti)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Na 100% vada HW kamery. Zvláštní (a matoucí) že: 1) po měsíci provozu 2) "mimikry"=LEDka vesele imituje fungující zařízení.
Zkoušel to už i v jiném portu USB, aktualizaci ovladačů zákl. desky, popřípadě updatovat windows ?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: usb kamera přestala fungovat Vyřešeno
Po výměně kamery je opět vše v pořádku. HW počítače bych se začal zabývat, až pokud by po čase nová kamera opět "odešla".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3841
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00
-
- 6
- 1946
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2557
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8832
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”