Ahoj vespolek.Mám dotaz:kdysi dávno jsem někde našel návod na zobrazení odebraných zařízení ve windows xp.Šlo o to že se někam(kam to už jsem samozřejmě zapomněl) napsalo cosi(to jsem taky zapomněl) a ve správci zařízení se zobrazily zařízení které byly v minulosti nainstalovány(tiskárny,grafiky atd), leč cosi po nich zůstalo(ovladače atd).Neví někdo moc prosím co,kam a jak to bylo?Odpověď prosím na j.pick uzenáč seznam.cz.V žádných tipech jsem to nenašel ale vím že to fungovalo.PC mi startovalo do 10s od zapnutí.
PS:funkce zobrazení skrytých zařízení to není.....
Ví někdo? Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ví někdo?
Hned ze začátku, změň si název tématu podle pravidel tak, aby to dávalo nějaký smysl. Na mail ti tu nikdo psát nebude, toto je fórum, né soukromá poradna. A teď k tvému problému, nejsem si úplně jistý, co že to po nás chceš. Samosřejmě pokud kdy nějaké zařízení budeš používat, zůstanou po něm ovladače pokud je sám neodinstaluješ nebo třeba nepřeinstaluješ win. Ale nevím, čeho chceš teda dosáhnou takže dál už asi neporadím...
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ví někdo?
My tady samozřejmě víme všechno. Ty máš asi na mysli zobrazení zařízení, která nejsou momentálně připojena, ale mají v registru svůj výčtový klíč a připravený ovladač zařízení (např. flash disk a pod.).
Takže buď do proměnných prostředí přidáš proměnnou DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES a nastavíš ji na 1.
Nebo text níže zkopíruješ do poznámkového bloku, uložíš s příponou .REG, spustíš a povolíš přidání informací do registru
Pak ve Správci zařízení v nabídce Zobrazit zatrhneš Zobrazit skrytá zařízení
Takže buď do proměnných prostředí přidáš proměnnou DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES a nastavíš ji na 1.
Nebo text níže zkopíruješ do poznámkového bloku, uložíš s příponou .REG, spustíš a povolíš přidání informací do registru
Kód: Vybrat vše
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment]
"DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES"="1"
Pak ve Správci zařízení v nabídce Zobrazit zatrhneš Zobrazit skrytá zařízení
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- nováček
- Pohlaví: