Nákupy přes internet ze zahraničí Vyřešeno
Nákupy přes internet ze zahraničí Vyřešeno
Ahoj chtěl bych se zeptat, co víte o bezpečnosti a nákupech na zahraničních stránkách. Syn by chtěl peněženku jak mám já, ale myslím že je pro něho zbytečné kupovat originál LV tak jsem si myslel že bych mu něco objednal ze zahraničí.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nákupy přes internet ze zahraničí
Co je LV? Ze zahraničních webů nakupuji běžně a bez peněženky. Čistě jen kartou. Ať už Steam, Origin, tak i z Izreale jsem kupoval kompletní pažbení na zbraně, to samé Rakousko, USA, Rusko. Nikdy jsem neměl problém. Doručení ze zahraničí je mnohdy rychlejší než naší slavnou ČP :-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jo já vím že kartou, tu používám i pro nákupy u nás. Myslel jsem jako že syn chce koupi peněženku
http://www.yourmasterbags.com/louis-vui ... 63074-6553
http://www.louisvuittonukonlinestore.co ... allet.html

http://www.yourmasterbags.com/louis-vui ... 63074-6553
http://www.louisvuittonukonlinestore.co ... allet.html
mám sestru v USA peneženku muže sehnat !
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jo takhle... Tak v tom nevidím problém, akorát to poštovné asi nebude nejmenší. A ještě aby ti to nestopli na celnici a nemusel jsi platit CLO. To by se ti sakra prodražilo a ještě bys byl rád za české ceny :-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Tak to by bylo dobré, když se ji zeptáš a zjistíš další info tak sem napiš budu rád :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Črc 2012 14:30) ---
No právě, proto jsem chtěl zjistit jestli s tím máte zkušenosti
to mu opravdu můžu vzít originál u nás

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Črc 2012 14:30) ---
memphisto píše:Jo takhle... Tak v tom nevidím problém, akorát to poštovné asi nebude nejmenší. A ještě aby ti to nestopli na celnici a nemusel jsi platit CLO. To by se ti sakra prodražilo a ještě bys byl rád za české ceny :-)
No právě, proto jsem chtěl zjistit jestli s tím máte zkušenosti

je možnost jedne za cenu 2 200 kč
napsal jsem ti do zpráv
Rekl bych, ze clo je to nejmensi co mu bude vadit. Vyrazne vyssi castka je DPH a uplne nejhorsi jsou ty tydny cekani, nez se to Ceska posta uraci proclit......
V kazdem pripade - ceny v USA jsou bez dph. Zalezi na kazdem, jestli to doveze legalne nebo propasuje.
V kazdem pripade - ceny v USA jsou bez dph. Zalezi na kazdem, jestli to doveze legalne nebo propasuje.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Oni nemají DPH, ale VAT a neplatí se ve všech státech. S tím proclením je to už horší. Tam si počkáš a CLO se tuším počítá z ceny včetně poštovného. Pokud je cena do 50 $, tak se neplatí nic. Nejlepší je si to nechat od někoho poslat jako "dárek" a uvést, že cena je nižší než těch 50 dolků a mělo by to projít celkem bez problémů...
Limit je 22 Euro (tedy cca 27 USD)
Ve chvili kdy se celnikovi obsah nezda tak vymeri clo a dph z ceny obvykle za dane zbozi (coz muze byt velice neprijemne prekvapeni, pokud se jedna o nove zbozi koupene s velkou slevou)
Ve chvili kdy se celnikovi obsah nezda tak vymeri clo a dph z ceny obvykle za dane zbozi (coz muze byt velice neprijemne prekvapeni, pokud se jedna o nove zbozi koupene s velkou slevou)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 9045
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4284
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9565
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10698