Dobrý den, mám problém s hrami, ale netuším, kterým způsobej jej vyřešit.
Svůj pevný počítač mám již 3 roky a od té doby (kromě grafiky, kterou mám už asi 3.) mi počítač šlape perfektně, jelikož sem tam měl Win Visty a přešel sem asi před půl rokem na Win 7, tak se z ničeho nic prostě počítač začal chovat divně... Měl špatnou odezvu na moje příkazi, hry se sekaly čím dál více až nakonec každý program, který sem spustil byl po chvile ve stavu "Neodpovídá". Lámalo mi to hlavou, vyčistil sem, jak všechny chladiče, tak vyměnil teplovodivou pastu u procesoru, až sem byl úplně bezradný a pro jistotu, jsem počítač ani nezapínal. Jedinná věc, kterou sem nezkusil, bylo reinstal Win 7, to mne napadlo před několika dny, když sem jej opět spustil. Na první dojem se PC jevil, tak jak jsem jej znal, proto sem nainstaloval všechny drivery, programy a vše potřebné ke správnému chodu, když bylo hotovo, dostal sem chuť zahrát si nějakou hru, stačily 2 min a moje dobrá nálada se změnila ve špatnou, protože hry se mi stále sekali, dokonce ještě víc než-li předtím, ale co bylo divné, tak Explorer nehodil chybu nehodil stav "neodpovídá", ale šlapal perfektně. Prostě programy a internet mi jede, ale jakmile si chci něco zapařit, tak se hra seká... :/ Neví si tu někdo s tím rady? Předem děkuji za odpovědi
Nefunkčnost procesoru nebo RAM?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkčnost procesoru nebo RAM?
Nejspíš vadné RAM anebo HDD. Zkontroluj disk přes CDI a RAM memtestem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Projel sem to CDI a HDD, kterej mám jako úložiště her se mi ukázalo, že je v nepořádku, tak sem to odpojil...Jede to sice lépe, ale stále to není co to bývalo
:/ Díky

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mě ještě napadlo, nemůže procesor jakoby zestárnout, nebo nwm jak bych to řekl, ale prostě zdá se mi, že to nebude v Ramkách nebo v HDD, ale že to vypadá jakoby procesor nestíhal...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A zkontroloval jsi i disk se systémem? Co ovladač GK?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, zkontroloval sem i disk se systémem a ovladač taky
Ale přišel sem na to, že méně náročné hry se nesekají, ale ty, které sou více náročné, a které sem hrál na "HIGH", tak nefungují

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1288
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 14:12
-
- 2
- 1924
-
od Shokata88
26 lis 2024 09:34
-
- 10
- 4366
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
- 5
- 3078
-
od petr22
17 úno 2025 12:45
-
-
Problém při výměně procesoru ryzen Příloha(y)
od Hermann1989 » 24 pro 2024 17:26 » v Problémy s hardwarem - 18
- 4814
-
od pcmaker
26 pro 2024 13:47
-