Punkbuster BAN
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Punkbuster BAN
Zdravím,nainstaloval jsem si Call of duty 2 , normálně chtěl zahrát multiplayer , připojím a po 2 vteřínách hry mi naskočí Punkbuster banned ... necheatoval jsem , nic , asi před rokem to šlo úplně v pohodě (to samé i na Battlefieldu 2 a COD4) hry mám originální... prosím jak to vyřešit ?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Punkbuster BAN
Kontaktuj technickou podporu. Zkus přeinstalovat hru, nevím přesně jak to u Punkbusteru je, jestli se odvíjí od serial keye nebo od IP adresy. V technické podpoře ti snad poradí.
Si si istý, že to bol "BAN" a nielen "kick"? Nakoľko si myslím, že si si len neaktualizoval PB na najnovšiu verziu, tak Ťa to vyhadzuje.
► Zobrazit spoiler
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
NO byla tam nějaká věta , a pamatuju si slovo BANNED 

To samé mám u hry Battlefield play 4 free ... Asi 14 dní mi tam každý nadával, že sem cheater a nakonec BAN.
Hlavne zisti, čo presne Ti to píše, nakoľko bez chybovej hlášky problém neidentifikuješ.
Ale ak používaš Fraps, skús ho vypnúť, jeden čas mi ho PB v CoD identifikovával ako cheat a tiež som dostal pár banánov.
Ale ak používaš Fraps, skús ho vypnúť, jeden čas mi ho PB v CoD identifikovával ako cheat a tiež som dostal pár banánov.
► Zobrazit spoiler