Zdravim,
chci se zeptat. Neví někdo o hře, která se týká např. přežití na nějakém ostrově? Například ztroskotání, zajišťování si jídla, lovení, apod..prostě něco jako Trosečník. Já sám o ničem nevím (kromě datadisku k The Sims, což je něco jiného).
Hra by měla být samozřejmě na PC.
Díky za rady :)
Hra o přežití
Re: Hra o přežití
Tak to by mě taky zajímalo. Ale něco first person
Man vs Wild, ale nehral som to, takže neviem, aká je laťka kvality.
► Zobrazit spoiler
Našel jsem akorát hru Dead Island, což je něco trochu jiného, ale nevypadá to vůbec špatně. Ten Man vs Wild jsem viděl na xboxu a vypadalo to všelijak. Zkusím se najít nějaká pořádná videa :)
Dead Island je taková mlátičko-střílečka plná krve. Někdy velmi težká. Sice jsem ji dohrál, ale už bych ji znova nezapnul...
Nezapnul proto, že tě to moc nebavilo neb proto, že to bylo dost těžký? Nerad bych kupoval zajíce v pytli, i když 100 lidí, 100 chutí :)
Nezapnul znovu, protože mě to už nebavilo. Bylo to furt to samé. Mám rád hry s bříběhem. Těžké to občas bylo,ale hned ses objevil na tom samém místě. Ale co mě doopravdy bavilo - vylepšování zbraní, výběr zbraní. Investice to není špatná. Určitě je mnoho horších her. A lepších taky dost. Jak říkáš . 100 lidí, 100 chutí.
doporučuji ji hru Minecraft tam de o přežiti a da se tam stavet dum a tak dale a branit se priseram
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Jestli chces opravdu hru o preziti, doporucuju ti mod pro Armu 2 DayZ. Je to presne to co hledas