Kláveskové zktratky (Win klávesa)

...

Moderátor: Mods_senior

chardafi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Kláveskové zktratky (Win klávesa)

Příspěvekod chardafi » 16 črc 2012 18:55

Zdár, po přeinstalaci systému - original servise mi nejede fůnkce, kterou jsem hodně používal a to klávesová zkratka - klavesa Win ( v levo od mezerníku ) + S = což byl klasický Screenshot. Ten mi po přeinstalaci klávesou PrtSc taky nejde. Předtím šel.
Stáhl jsem si nějaký prográmek / driver - EasyEject utility ( nejnovější 2.39) a po restartu se stéjně nic nestalo. :huh:
Přitom na některé fůnkce klávesa Win reaguje ( Win+pause/break - zobrazí vlastnosti počítače / samostatně klávesa Win zobrazí správně Start Menu :idea: )

může mi někdo poradit?

Reklama
gabriel
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Kláveskové zktratky (Win klávesa)

Příspěvekod gabriel » 23 črc 2012 18:45

Ktere wokna pouzivas? Stolak nebo notas?

chardafi
nováček
Stav:

Re: Kláveskové zktratky (Win klávesa)

Příspěvekod chardafi » 25 črc 2012 20:40

ahoj, díky za zájem. Mám Lenovo R500 Visty Business 8) ,
ale k věci - tak jsem zjišťoval a zjistil, že jsem neuměl použít správě klávesu "PrtSc" - protože ža po zmáčnkutí zafunguje, obraz se uloží do mezipaměti a obraz celé obrazovky je pak třeba vložit do nějakého prográmku - minimálně kreslení ve Widlách :wink: jsem lamoid :idea: - nepoužíval jsem, tak jsem nevěděl jak na to.
Hlavně jsem ale zjistil, že klávesová zkratka o kterou mi šlo a o funkci - vyříznutí jen části " skla " je vlastně fůnkce nějakého jiného prográmku a né přímo funkce Windows. Takže mi po přeinstalování ani jít nemůže . :huh:
Ovšem dobrá zpráva je ta, že Visty mají ve " START MENU - PŘÍSLUŠENSTÍ - VÝSTŘIŽKY - což zvládá přestě tu funkci kterou jsem hledal a ještě i nějaké další vychytávky.. tož vše je :bigups:
PS: Lenost se vyplatí hned, práce v budoucnu - pílí k šťavnatějším vepříkům :lol:

Zpět na “Vše ostatní (sw)”