Ovladače WEB kamery ASUS F5 VL AP141C
Ovladače WEB kamery ASUS F5 VL AP141C
Ahoj, nedávno jsem přeinstaloval OS z Windows vista 32bit (Dost hrůza) na Windows 7 64bit (Rapidní nárůst výkonu) ,ale přiložené ovladače byli vázány na Windows Vista. Takže jsem nemohl nainstalovat WEB kameru (Ale vše ostatní funguje). Stahoval jsem spoustu ovladačů a zkoušel instalovat ,ale po odsouhlasení instalace vyskočí hláška: http://imgshack.cz/?di=1313435861153 . Nevím jestli to je kvůli změně 32 - 64 bit nebo něčemu jinému. Tak se ptám jestli nemá někdo z vás nějaký způsob jak zprovoznit kameru. DĚKUJI ZA ODPOVĚDI.
-
- Pohlaví:
Re: Ovladače WEB kamery ASUS F5 VL AP141C
Vítej na PC-Help!
Obrázky se vkládají sem, jako příloha.
Proč bys nemohl nainstalovat ovladače pro Vistu, případně instalovat v režimu kompatibility?
Obrázky se vkládají sem, jako příloha.
Proč bys nemohl nainstalovat ovladače pro Vistu, případně instalovat v režimu kompatibility?
Z režimu kompatibility to nejde a ješťe původní ovladače instaluji z HDD - cd se vůbec nenačte (pouze s ovladači ostatní ok).
Když instaluji přímo ze složky ,kde je konkrétní ovladač tak to hází již zmiňovanou chybu, ale když spustím jakéhosi průvodce ,tak to vypíše seznam verzí Windows vista na kterých to jde spustit (Asi ocrana výrobce).
Když instaluji přímo ze složky ,kde je konkrétní ovladač tak to hází již zmiňovanou chybu, ale když spustím jakéhosi průvodce ,tak to vypíše seznam verzí Windows vista na kterých to jde spustit (Asi ocrana výrobce).
-
- Pohlaví:
Zkus ve Správci zařízení kliknout pravou myší na tu kameru, vyber aktualizovat a ukaž mu cestu na ten soubor co máš v té složce.
Předpokládám že tam máš stažený ovladač z toho CD.
Předpokládám že tam máš stažený ovladač z toho CD.
Bohužel nefunguje a ovladače opravdu z CD. Na cd jsou ovladače na kamery: AZUREWAVE, D-MAX a CHICONY.
Jsem bezradný
Jsem bezradný

-
- Pohlaví:
Taky, ještě bys to mohla zkusit nainstalovat v Nouzovém režimu přihlášený jako Administrátor.
OK zkusím a prosím mohl.
V pořádku. Tak jsem zpátky z nouzového režimu a zkoušel jsem odkazovat ,spouštět dokonce i ovladače stažené z internetu ,ale NIC.
Tak mě napadá jestli by nefunkčnost mohla být způsobena například USB připojením nebo podobně.
Tak mě napadá jestli by nefunkčnost mohla být způsobena například USB připojením nebo podobně.
Nikoho nic nenapadá?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3600
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4798
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 11
- 5493
-
od Martab